Κινηματογραφος

Η Φίνος Φιλμ υποδέχεται την Πρωτομαγιά και το νέο μήνα με ένα απολαυστικό βίντεο

Μέσα από τα «μάτια» της Φίνος Φιλμ, τον Μάιο υποδέχονται σπουδαία ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρωτομαγιά: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ -  Μέσα από τα «μάτια» της Φίνος Φιλμ, τον Μάιο υποδέχονται σπουδαία ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου

Για άκομη μια φορά η Φίνος Φιλμ μας γυρίζει πίσω στο χρόνο με την ανάρτησή της για την Πρωτομαγιά και τον τελευταίο μήνα της άνοιξης. Η Φίνος Φιλμ ετοίμασε ένα μοναδικό βίντεο με αγαπημένα αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες με αναφορές στον Μάιο και τα λουλούδια που έχουν σήμερα την τιμητική τους.

Μπορεί η Εργατική Πρωτομαγιά φέτος να μεταφέρθηκε καθώς έπεσε στη Μεγάλη Εβδομάδα, η Φίνος Φιλμ δημιούργησε ένα βίντεο φόρο τιμής ένεκα της ημέρας.

«Παρέλαση» σπουδαίων ονομάτων στο βίντεο της Φίνος Φιλμ

Μέσα από τα «μάτια» της Φίνος Φιλμ την άνοιξη υποδέχονται μεταξύ άλλων η Ρένα Βλαχοπούλου, η Ζωή Λάσκαρη, ο Θανάσης Βέγγος, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Κώστας Βουτσάς, ο Δημήτρης Χορν.

Το βίντεο συνοδεύεται με τη σπουδαία φωνή της Ρένας Βλαχοπούλου που μαζί με τον Ντίνο Ηλιόπουλο τραγουδούν το «Σαν ξημερώνει Κυριακή».

Σκηνές στο βίντεο από τις ταινίες: Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Ίλιγγος», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Το Λεβεντόπαιδο», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Η Αλίκη Δικτάτωρ», «Η Άγνωστος», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο» και «Ένα Έξυπνο Έξυπνο Μούτρο».

H ανάρτηση της Φίνος Φιλμ