Κινηματογραφος

Η Πάμελα Άντερσον «συναντά» τον Λίαμ Νίσον για το ριμέικ του «Naked Gun»

Επτασφράγιστο μυστικό οι λεπτομέρειες της πλοκής για το ριμέικ της εμβληματικής ταινίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Leslie Nielsen και η Priscilla Presley στο «Naked Gun» το 1988
Ο Leslie Nielsen και η Priscilla Presley στο «Naked Gun» το 1988 © IMDB

Naked Gun - Τρελές Σφαίρες: Έρχεται το ριμέικ της ταινίας - Επτασφράγιστο μυστικό οι λεπτομέρειες της πλοκής για το ριμέικ της εμβληματικής ταινίας 

H πρωταγωνίστρια των 110 επεισοδίων του θρυλικού «Baywatch» Πάμελα 'Αντερσον (Pamela Anderson) επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο άτιτλο ριμέικ του «The Naked Gun (Τρελές Σφαίρες)» στο πλευρό του Λίαμ Νίσον (Liam Neeson).

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Ακίβα Σάφερ (Akiva Schaffer) σε σενάριο που συνυπογράφει με τους Ντάν Γκρέγκορ (Dan Gregor) και Νταγκ Μαντ (Doug Mand) ενώ θα είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών.

The Naked Gun Super Moments

Οι λεπτομέρειες της πλοκής για το ριμέικ κρατούνται προς το παρόν επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο σύμφωνα με τον Ιndependent, ο Νίσον θα υποδυθεί τον καλοπροαίρετο αλλά άτυχο ντετέκτιβ Φρανκ Ντρέμπιν που αρχικά είχε υποδυθεί ο αείμνηστος Λέσλι Νίλσεν (Leslie Nielsen) ενώ το ρόλο της Πρισίλα Πρίσλεϊ (Priscilla Presley) θα αναλάβει η Πάμελα 'Αντερσον.

Η πρωτότυπη ταινία του 1988, γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τα αδέλφια Ντέιβιντ και Τζέρι Ζούκερ (David &Jerry Zucker) και τον Τζιμ 'Αμπραχαμς (Jim Abrahams). Ήταν βασισμένη στην κωμική τους σειρά που προβλήθηκε για μόλις έξι επεισόδια στο ABC το 1982 «Police Squad!».

Σύμφωνα με τον Deadline, η ταινία της Paramount Pictures αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου του 2025.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ