Κινηματογραφος

Δείτε τη Lady Gaga και τον Joaquin Phoenix στο νέο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux»

Θέλω να δω τον αληθινό σου εαυτό, λέει η Harley Quinn στον Arthur Fleck

62224-137655.jpg
Newsroom
19’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Joaquin Phoenix ως Joker και η Lady Gaga ως Harley Quinn αγκαλιασμένοι
Το Joker 2: Folie à Deux θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη στις 4 Οκτωβρίου 2024 © Instagram / toddphillips

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Joker 2: Folie à Deux» με πρωταγωνιστές τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga.

Αγάπη είναι το μήνυμα του πρώτου τρέιλερ για το «Joker: Folie à Deux», με τον Joaquin Phoenix να επαναλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ ρόλο του ως Arthur Fleck (ο οποίος στη συνέχεια μετατρέπεται σε Joker). Δίπλα του συμπρωταγωνιστεί η Lady Gaga ως Harley Quinn.

Joker: Folie à Deux | Official Teaser Trailer

O Arthur Fleck συναντά την Harley Quinn στο Arkham Asylum

Το τρέιλερ ξεκινά στο Arkham Asylum - όπου ο Joker βρίσκεται κλειδωμένος στο τέλος της πρώτης ταινίας. Στο τρελοκομείο ο Arthur Fleck συναντά μια διαταραγμένη ασθενή (η Harley Quinn της Lady Gaga). Μετά την τυχαία συνάντηση το ζευγάρι ερωτεύεται τρελά και σχεδιάζουν να αποδράσουν στους δρόμους της Γκόθαμ, όπου χορεύουν και ταξιδεύον σε όλη την πόλη.

«Θα σας πω τι έχει αλλάξει», λέει ο Joker στο τρέιλερ. «Δεν είμαι πια μόνος. Για αυτό το πράγμα θα πρέπει να μιλάμε». «Θέλω να δω τον αληθινό σου εαυτό», απαντάει η Harley Quinn .

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips αποκάλυψε το τρέιλερ στο CinemaCon, το ετήσιο συνέδριο για τους ιδιοκτήτες κινηματογραφικών αιθουσών. Παρόλο που το αρχικό «Joker» του 2019 υποτίθεται ότι δεν θα είχε συνέχεια, ο Phillips είχε δηλώσει ότι αυτός και ο Phoenix πάντα συζητούσαν τη δημιουργία ενός σίκουελ.

Μιούζικαλ θα είνα το Joker: Folie à Deux

Λίγα είναι γνωστά για την πραγματική πλοκή του «Joker: Folie à Deux»,  το οποίο θα είναι ένα είδος μιούζικαλ. Ο Phillips είπε ότι η «ταμπέλα» δεν είναι απολύτως ακριβής, αν και θα περιλαμβάνει πολλά τραγούδια και χορευτικά νούμερα.

«Μου αρέσει να λέω ότι πρόκειται για μια ταινία όπου η μουσική είναι βασικό στοιχείο», λέει ο Phillips.

Όπως ανέφερε ο Phillips, το «Joker» κέρδισε 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. Έγινε η πρώτη ταινία με βαθμολογία R που ξεπέρασε το όριο του ενός δισ. δολαρίων και κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας.

Το «Joker 2» θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη στις 4 Οκτωβρίου 2024, ακριβώς πέντε χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Η πρώτη ταινία κόστισε 62,5 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή, έναν χαμηλό ποσό για μια προσαρμογή κόμικ. Λόγω της επιτυχίας της, το σίκουελ έλαβε ένα πολύ πιο σημαντικό ποσό για την παραγωγή, ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ