Κινηματογραφος

Πώς η φιλία του Μελ Γκίμπσον με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. έσωσε την καριέρα του στο Χόλιγουντ

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πώς η φιλία του Μελ Γκίμπσον με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. έσωσε την καριέρα του στο Χόλιγουντ
Πώς η φιλία του Μελ Γκίμπσον με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. έσωσε την καριέρα του στο Χόλιγουντ © EPA

Μελ Γκίμπσον: Η φιλία του με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. έσωσε την καριέρα του στο Χόλιγουντ - Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Για τη φιλία του με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μίλησε ο Μελ Γκίμπσον τονίζοντας πόσο σημαντική είναι και για τους δύο.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο «Esquire», ο Μελ Γκίμπσον αποκάλυψε τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του και τόνισε πως αν δεν ήταν δίπλα του ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν θα τα κατάφερνε.

«Όταν δεν μπορούσα καν να περάσω έστω μια μέρα νηφάλιος, εκείνος με βοήθησε να μην εγκαταλείψω τις ελπίδες μου και με ενθάρρυνε να βρω την πίστη μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γκίμπσον αναφερόμενος στα προβλήματα εθισμού του.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ήταν αυτός που του έδωσε τον ρόλο του στην κωμωδία του 2003, «The Singing Detective».

«Την περίοδο που ήμουν έτσι και κανείς δεν με έπαιρνε στις ταινίες του, με έβαλε να πρωταγωνιστήσω σε μία ταινία, που είχε δημιουργηθεί καθαρά για εκείνον».

Μελ Γκίμπσον: Στο πλευρό του ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και στις φήμες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς

Ίδια στάση προς τον Μελ Γκιμπσον κράτησε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και όταν το όνομα του πρώτου βρέθηκε να εμπλέκεται σε δημοσιεύματα για λεκτική κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά κατά πρώην συντρόφου του.

Ήταν η περίοδος που είχε μπει στη «μαύρη λίστα του Χόλιγουντ» και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζόυνιορ βρήκε ως αφορμή τα 25α βραβεία American Cinematheque στο Μπέβερλι Χιλς, για να υπερασπιστεί τον φίλο του, ζητώντας από την βιομηχανία του θεάματος να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ