Κινηματογραφος

Γουίλ Σμιθ για τα χρήματα: «Κάπου στα 50 κάτι αλλάζει»

Γέλασε με ερώτηση σχετικά με net worth του που φέρεται να είναι $350 εκατομμύρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γουίλ Σμιθ για τα χρήματα: «Κάπου στα 50 κάτι αλλάζει»
Γουίλ Σμιθ για τα χρήματα: «Κάπου στα 50 κάτι αλλάζει» © EPA

Γουίλ Σμιθ: Τι είπε για την σχέση του με τα χρήματα - Γέλασε με ερώτηση σχετικά με net worth του που φέρεται να είναι $350 εκατομμύρια

Ο Γουίλ Σμιθ σε μια νέα συνέντευξή του στο Complex μίλησε για τη σχέση του με τα χρήματα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Σπίντι Μόρμαν ο σταρ του «Emancipation» γέλασε με μια ερώτηση σχετικά με την καθαρή του αξία που φέρεται να είναι $350 εκατομμύρια.

«Δεν ξέρω καν, φίλε. Δεν συζητάω τέτοια πράγματα» είπε.

Πρόσθεσε ότι βρίσκεται στη «φάση μείωσης», από οικονομικής άποψης, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι κάποιος που «είχε χρήματα, έχασε χρήματα, μετά τα ξανά είχε και μάλιστα περισσότερα από ό,τι φανταζόσουν ποτέ».

«Το πρώτο μισό της ζωής μου μάζευα, μάζευα, μάζευα. Το δεύτερο μισό θα είναι δώσε, δώσε, δώσε», ανέφερε και υπογράμμισε ότι «κάπου γύρω στα 50 κάτι αλλάζει».

Γουιλ Σμιθ: «Απλά συνειδητοποιείς ότι τίποτα από αυτά δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο»

«Απλά συνειδητοποιείς ότι τίποτα από αυτά δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο. Όταν έχεις αγοράσει ό,τι θέλεις και δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα άλλο στη γη που να θέλεις να αγοράσεις, εύχομαι να ήταν αυτό ένα δώρο που θα μπορούσε να έχει ο καθένας, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει η ύλη για να σε ικανοποιήσει. Βρίσκομαι σε εκείνη τη φάση της ζωής μου που μπορεί πραγματικά να είναι τρομακτική. Όταν συνειδητοποιείς ότι χωρίς σχέση, χωρίς χρήματα, χωρίς παιδιά δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα που να μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο» εξήγησε.

«Αυτή η ευτυχία είναι εσωτερική, ολομέτωπη επαφή με τον σκοτεινό ιππότη της ψυχής σου και συμφιλιώνεσαι με το ότι πρέπει να κάνεις ευτυχία εδώ μέσα», συνέχισε, δείχνοντας την καρδιά του. «Πρέπει να γίνεις ευτυχισμένος εδώ μέσα χωρίς τίποτα από αυτά τα πράγματα. Πρέπει να φέρεις την ευτυχία στους ανθρώπους που αγαπάς».

Η συζήτηση του ηθοποιού για τα οικονομικά έρχεται εν μέσω νέων αναφορών ότι το ίδρυμα «Will And Jada Smith Family Foundation» κλείνει λόγω έλλειψης δωρεών μετά το αμφιλεγόμενο χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2022.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ