Κινηματογραφος

Η μεταμόρφωση του Τιμοτέ Σαλαμέ σε Μπομπ Ντίλαν - Νέες φωτογραφίες από το σετ του «A Complete Unknown»

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάνγκολντ μοιράζεται τη δική του ματιά στα παρασκήνια

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τιμοτέ Σαλαμέ: Νέες φωτογραφίες του ηθοποιού ως Μπομπ Ντίλαν για την ταινία «A Complete Unknown» - Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάνγκολντ δημοσιοποίησε τα στιγμιότυπα.
Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από τη βιογραφική ταινία για τον Μπομπ Ντίλαν με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ © Instagram/Complete Unknown Film

Τιμοτέ Σαλαμέ: Νέες φωτογραφίες του ηθοποιού ως Μπομπ Ντίλαν για την ταινία «A Complete Unknown» - Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάνγκολντ δημοσιοποίησε τα στιγμιότυπα.

Καθώς τα στιγμιότυπα των παπαράτσι από τα γυρίσματα «A Complete Unknown» του Τζέιμς Μάνγκολντ κατακλύζουν το διαδίκτυο εδώ και μια εβδομάδα, ο σκηνοθέτης μοιράζεται τη δική του ματιά από τα παρασκήνια της μουσικής βιογραφικής ταινίας για τον Μπομπ Ντίλαν.

Τιμοτέ Σαλαμέ: Νέες φωτογραφίες του ηθοποιού ως Μπομπ Ντίλαν για την ταινία «A Complete Unknown» - Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάνγκολντ δημοσιοποίησε τα στιγμιότυπα.
O Τιμοτέ Σαλαμέ στα γυρίσματα του «A Complete Unknown» © Χ/Timothée Chalamet Updates

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ ως Μπομπ Ντίλαν στο «A Complete Unknown»

Σε ένα επίσημο στιγμιότυπο που κοινοποιήθηκε στην πλατφόρμα Χ σήμερα το πρωί, ο Τιμοτέ Σαλαμέ εμφανίζεται να κυκλοφορεί σε δρόμο του Μανχάταν, ντυμένος στο πνεύμα του ρόλου, με το χαρακτηριστικό σουέτ σακάκι, τις μπότες και τα γυαλιά ηλίου της πρώιμης περιόδου του Μπομπ Ντίλαν.

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ μοιράστηκε τις τεχνικές προδιαγραφές της εικόνας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Φωτογραφία του JM με Leica SL3 Summicron-SL APO 50mm 2.8 1/160 ISO 12500».

Το «A Complete Unknown» γυρίζεται για λογαριασμό της Searchlight Pictures.

Η ταινία διαδραματίζεται με φόντο την επιδραστική μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης των αρχών της δεκαετίας του '60 και ακολουθεί τη μετεωρική άνοδο του 19χρονου μουσικού από τη Μινεσότα, Μπομπ Ντίλαν, τον ρόλο του οποίου ερμηνεύει ο Τιμοτέ Σαλαμέ, αρχικά ως φολκ τραγουδιστή σε αίθουσες συναυλιών και αργότερα στην κορυφή των τσαρτ, ενόσω τα τραγούδια και η αύρα του προκαλούν παγκόσμια αίσθηση, με αποκορύφωμα την πρωτοποριακή του «ηλεκτρική» ροκ εμφάνιση στο Φολκ Φεστιβάλ του Νιούπορτ το 1965.

Το καστ του «A Complete Unknown»

Στην ταινία, το σενάριο της οποίας υπογράφουν οι Τζέιμς Μάνγκολντ και Τζέι Κοκς πρωταγωνιστούν επίσης οι Έντουαρντ Νόρτον, Ελ Φάνινγκ και Μόνικα Μπαρμπάρο, ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας, όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο που έρχεται στη δημοσιότητα, αναλαμβάνει ο ελληνικής καταγωγής καταξιωμένος κινηματογραφιστής, Φαίδων Παπαμιχαήλ.

Η τελευταία ταινία του Τζέιμς Μάνγκολντ, «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου», κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο. Ο σκηνοθέτης έχει επίσης υπογράψει τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες «Logan», «Walk the Line» και «Girl, Interrupted».

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα ερμηνεύσει ο ίδιος τα τραγούδια του ρόλου του στην ταινία, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης πέρυσι, προσθέτοντας ότι το φιλμ «δεν είναι πραγματικά μια βιογραφική ταινία του Μπομπ Ντίλαν».

Σε συνέντευξή του στο GQ πέρυσι, ο Σαλαμέ είπε ότι δούλευε με την ομάδα του «Έλβις» του Όστιν Μπάτλερ ώστε να συλλάβει τη φωνή και τις κινήσεις του Μπομπ Ντίλαν. «Μόλις είδα τον τρόπο με τον οποίο αφοσιώθηκε σε όλα αυτά», είπε για τον Μπάτλερ, «συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να προσπαθήσω περισσότερο».

(Με πληροφορίες του Deadline)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ