Κινηματογραφος

«Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία»: Η επική μάχη στους κινηματογράφους

Μία νέα περιπέτεια με τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα

Γιώργος Δήμος
Γιώργος Δήμος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία

Η νέα ταινία «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» εξερευνά την προέλευση και την ιστορία των Τιτάνων

Βαδίζοντας στα χνάρια της εκρηκτικής αναμέτρησης του «Γκοτζίλα vs. Κονγκ», το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures επιστρέφει με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κοινή κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία

Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία

Σκηνοθετημένη και πάλι από τον Άνταμ Γουίνγκαρντ, με πρωταγωνιστές τους Ρεμπέκα Χολ, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Νταν Στίβενς, Κέιλι Χοτλ, Άλεξ Φερνς και Φάλα Τσεν, η ταινία βασίζεται σε ένα σενάριο των Τέρι Ρόσιο και Τζέρεμι Σλέιτερ και στον χαρακτήρα του Γκοτζίλα, της TOHO Co., Ltd. Την παραγωγή ανέλαβαν οι Μέρι Πάρεντ, Άλεξ Γκαρσία, Έρικ Μακλάουντ, Τόμας Ταλ, Τζον Τζάσνι και Μπράιαν Ρότζερς.

Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία

Για μια ακόμα φορά, ο Γουίνγκαρτ συνεργάζεται με τον διευθυντή φωτογραφίας Μπεν Σερέζιν («Γκοτζίλα vs. Κονγκ», «Παγκόσμιος πόλεμος Ζ»), τον σκηνογράφο Τομ Χάμοκ («Γκοτζίλα vs. Κονγκ», «Αόρατος επισκέπτης»), τον μοντέρ Τζος Σέιφερ («Γκοτζίλα vs. Κονγκ», «Το παιχνίδι της Μόλλυ») και την ενδυματολόγο Έμιλι Σερέζιν («Ο αόρατος άνθρωπος», «Το μυστικό της λίμνης»). Τη μουσική επένδυση συνθέτουν οι Τομ Χόλκενμποργκ και Αντόνιο Ντι Ιόριο.

ΓΚΟΤΖΙΛΑ Χ ΚΟΝΓΚ: Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (Godzilla x Kong: The New Empire) | Official Trailer 2

Info: Η ταινία έρχεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, από τις 28 Μαρτίου 2024, από την Tanweer

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ