Κινηματογραφος

Τι ετοιμάζει ο Christopher Nolan μετά τον θρίαμβο του «Oppenheimer»

Οι πρώτες πληροφορίες για τα επόμενα βήματά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Βρετανός σκηνοθέτης Christopher Nolan
Christopher Nolan: Τι ετοιμάζει μετά το «Oppenheimer» © EPA / FRANCK ROBICHON

Christopher Nolan: Τι ετοιμάζει μετά το «Oppenheimer» - Οι πρώτες πληροφορίες για τα επόμενα βήματά του

O Christopher Nolan (Κρίστοφερ Νόλαν) φαίνεται ότι ήδη ετοιμάζει τη νέα του ταινία, μετά τον θρίαμβο του «Oppenheimer» και στα Όσκαρ.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν κρατά στα χέρια του τα αγαλματίδια κατά τα Όσκαρς 2024
Όσκαρ 2024: Καλύτερη ταινία το «Οπενχάιμερ» © EPA / ALLISON DINNER

  

Christopher Nolan: Τι ετοιμάζει μετά το «Oppenheimer»

Σύμφωνα με το Variety, υπάρχουν πηγές που μιλούν για ένα remake μιας παλιάς τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου του ΄60 το «The Prisoner», που δημιούργησε και πρωταγωνίστησε ο Patrick McGoohan, για το οποίο ο Nolan είχε σκεφτεί από το 2009. Όμως, η σκέψη αυτή εξαφανίστηκε από την ατζέντα του την ίδια χρονιά, όταν το AMC κυκλοφόρησε τη μίνι σειρά έξι επεισοδίων και remake version του «The Prisoner» με πρωταγωνιστή τον Jim Caviezel μαζί με τους Ian McKellen και Ruth Wilson.

Άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι πληροφορίες τον θέλουν να αρχίζει να γράφει ένα νέο σενάριο τώρα που η περίοδος των κινηματογραφικών βραβείων τελείωσε.

Το Oppenheimer του Christopher Nolan συνεχίζει την εισπρακτική επιτυχία

Η blockbuster ταινία με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy στο ρόλο του δημιουργού της ατομικής βόμβας J Robert Oppenheimer, συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσό των 958 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το σαββατοκύριακο θα προβληθεί ξανά σε περίπου 1.000 αμερικανικές αίθουσες μεταξύ άλλων. Αυτό αναμένεται να ανεβάσει τον τελικό εισπρακτικό απολογισμό της ταινίας και να ξεπεράσει το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, προσθέτοντας ένα επιπλέον μπόνους για τον διάσημο σκηνοθέτη.

Στα Όσκαρ 2024 η ταινία κατέκτησε επτά χρυσά αγαλματίδια. Μεταξύ αυτών, αυτό της καλύτερης ταινίας καθώς και τα Α' και Β' ανδρικού ρόλου και καλύτερης σκηνοθεσίας για τον Christopher Nolan

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ