Κινηματογραφος

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του «The Bikeriders» - Με Όστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ και Τομ Χάρντι

Στους κινηματογράφους το καλοκαίρι - Η υπόθεση και το καστ αστέρων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Bikeriders» με τους Όστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ και Τομ Χάρντι - Η ιστορία μιας λέσχης μοτοσικλετιστών.
Ο Όστιν Μπάτλερ στο νέο τρέιλερ της ταινίας «The Bikeriders» © Focus Features

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Bikeriders» με τους Όστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ και Τομ Χάρντι - Η ιστορία μιας λέσχης μοτοσικλετιστών

Δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Focus Features ένα νέο τρέιλερ για τη δραματική ταινία του Τζεφ Νίκολς «The Bikeriders», με πρωταγωνιστές τους Όστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ και Τομ Χάρντι.

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Bikeriders» με τους Όστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ και Τομ Χάρντι - Η ιστορία μιας λέσχης μοτοσικλετιστών.
Τομ Χάρντι και Όστιν Μπάτλερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του «The Bikeriders» © Focus Features

«The Bikeriders»: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ

Bασισμένη στο ομότιτλο φωτογραφικό βιβλίο του Ντάνι Λάιον και σε σενάριο του Νίκολς, η ταινία επικεντρώνεται στην άνοδο μιας λέσχης μοτοσυκλετών στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1960.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η Kathy, ένα μέλος των Vandals με ισχυρή θέληση, παντρεμένη με έναν άγριο, απερίσκεπτο μηχανόβιο που ονομάζεται Benny, αφηγείται την εξέλιξη του γκρουπ κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας, ξεκινώντας ως μία τοπική ομάδα από περιθωριακούς τους οποίους ένωναν οι όμορφες στιγμές, οι μοτοσικλέτες και ο σεβασμός προς το πρόσωπο του Johnny. Μετά από χρόνια, νιώθει ότι πρέπει να ανταγωνιστεί τον ισχυρό Johnny για την προσοχή του άντρα της. Σύντομα και οι τρεις αναγκάζονται να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τη σχέση τους και για την πίστη τους στη λέσχη.

THE BIKERIDERS - Official Trailer 2 [HD] - Only In Theaters June 21

Το εντυπωσιακό καστ περιλαμβάνει επίσης τους Μάικλ Σάνον, Μάικ Φαιστ, Μπόιντ Χόλμπρουκ και Νόρμαν Ρίντους.

Σημειώνεται ότι ο σκηνοθέτης κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στον κινηματογράφο μετά από οκτώ χρόνια από την τελευταία του προσπάθεια, το «Loving» το 2016.

Μετά από το δυναμικό ντεμπούτο της ταινίας στο περσινό Φεστιβάλ του Telluride, η Focus Features αγόρασε τα δικαιώματα, αφού η 20th Century Studios της Disney αποφάσισε να τη βγάλει από το καλοκαιρινό πρόγραμμα προβολής, λόγω της απεργίας της SAG-AFTRA.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία «The Bikeriders» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ