Κινηματογραφος

Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ στον Ηλία Λογοθέτη: Θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ του

Ο σπουδαίος επτανήσιος ηθοποιός μέσα από τους ρόλους του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλίας Λογοθέτης: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ
Ηλίας Λογοθέτης: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ © Finos Film

Ηλίας Λογοθέτης: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για τον σπουδαίο επτανήσιο ηθοποιός μέσα από τους ρόλους του

Με ένα συγκινητικό βίντεο η κινηματογραφική εταιρεία Φίνος Φιλμ είπε το δικό της «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη που έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 85 ετών.

Στην ανάρτησή της στο Facebook η Φίνος Φιλμ αναφέρει ότι «θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ του».

Η ίδια ανάρτηση συνοδεύεται από πλάνα από την ταινία του 1976 «Ο Θανάσης στη Χώρα της Σφαλιάρας», τη μια από τις δύο φορές στις οποίες ο Ηλίας Λογοθέτης συνεργάστηκε με την Φίνος Φιλμ.

Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τον Ηλία Λογοθέτη

Άλλη μια απώλεια μετράμε σήμερα, με τον χαμό του Ηλία Λογοθέτη, του βέρου επτανήσιου που υπηρέτησε πάνω από πενήντα χρόνια την υποκριτική τέχνη, χωρίς ποτέ να αποκλίνει από τις αρχές του.

Σοβαρός, ευρυμαθής και με ιδιαίτερη παιδεία, ο Ηλίας συνεργάστηκε δύο φορές με την Φίνος Φιλμ, στον ξακουστό «Παπαφλέσσα» (1971) και στο ιδιαίτερο φιλμ «Ο Θανάσης στη Χώρα της Σφαλιάρας» (1976), μια από τις τελευταίες ταινίες της εταιρείας.

Θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ που χαρακτήριζε αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό και άνθρωπο του πνεύματος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 

«Πιστεύω ότι ζούμε στη χαρά και την διανθίζουμε με λίγο αλατάκι λύπης, για να θυμόμαστε καλύτερα.» – Ηλίας Λογοθέτης (1939 – 2024)

Δείτε το βίντεο της Φίνος Φιλμ

ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Άλλη μια απώλεια μετράμε σήμερα, με τον χαμό του Ηλία Λογοθέτη, του βέρου επτανήσιου που υπηρέτησε πάνω από πενήντα χρόνια την υποκριτική τέχνη, χωρίς ποτέ να αποκλίνει από τις αρχές του. Σοβαρός, ευρυμαθής και με ιδιαίτερη παιδεία, ο Ηλίας συνεργάστηκε δύο φορές με την Φίνος Φιλμ, στον ξακουστό «Παπαφλέσσα» (1971) και στο ιδιαίτερο φιλμ «Ο Θανάσης στη Χώρα της Σφαλιάρας» (1976), μια από τις τελευταίες ταινίες της εταιρείας. Θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ που χαρακτήριζε αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό και άνθρωπο του πνεύματος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 💔 «Πιστεύω ότι ζούμε στη χαρά και την διανθίζουμε με λίγο αλατάκι λύπης, για να θυμόμαστε καλύτερα.» – Ηλίας Λογοθέτης (1939 – 2024) Διαβάστε περισσότερα για τον Ηλία Λογοθέτη εδώ 👉 https://finosfilm.com/portfolio-items/ilias-logothetis/ #remembering #rip #ΗλίαςΛογοθέτης

Posted by Finos Film Official on Wednesday, February 28, 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ