Κινηματογραφος

Η Νικόλ Κίντμαν έλεγε ψέματα για το ύψος της στις οντισιόν για να εξασφαλίσει ρόλους

Η πανύψηλη σταρ αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην απαρχή της καριέρας της

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νικόλ Κίντμαν: Έλεγε ψέματα για το ύψος της στις οντισιόν - Της έλεγαν ότι είναι υπερβολικά ψηλή για να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.
Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε ότι έπρεπε να λέει ψέματα για το ύψος της νωρίς στην καριέρα της © EPA/Caroline Brehman

Νικόλ Κίντμαν: Έλεγε ψέματα για το ύψος της στις οντισιόν - Της έλεγαν ότι είναι υπερβολικά ψηλή για να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε ότι έπρεπε να λέει ψέματα για το ύψος της στις απαρχές της καριέρας της στο Χόλιγουντ, δηλώνοντας κοντύτερη για να εξασφαλίσει οντισιόν.

Νικόλ Κίντμαν: Έλεγε ψέματα για το ύψος της στις οντισιόν - Της έλεγαν ότι είναι υπερβολικά ψηλή για να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.
H Νικόλ Κίντμαν δήλωνε χαμηλότερο από το πραγματικό της ύψος για να περάσει από οντισιόν © EPA/Bianca De Marchi

Η 56χρονη Κίντμαν είναι 1,8 μέτρα, αλλά είπε στους Radio Times ότι προσποιούνταν ότι ήταν 1.77 για να βρει δουλειά.

«Μου έλεγαν: “Δεν θα κάνεις καριέρα. Είσαι πολύ ψηλή”», ανέφερε. «Οι άνθρωποι χαριτολογούσαν: “Πώς είναι ο αέρας εκεί πάνω;”».

Νικόλ Κίντμαν: Το υπερβολικό ύψος και οι αποτυχημένες οντισιόν 

Ανακαλώντας μια αποτυχημένη ακρόαση για το μιούζικαλ «Annie» όταν ήταν παιδί, η Κίντμαν είπε ότι όσοι διαγωνίζονταν μετρούνταν πριν τους επιτραπεί να μπουν στην αίθουσα της ακρόασης. Ήταν 1.52 εκείνη την εποχή, πέντε εκατοστά πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Παρόλα αυτά, κατάφερε να μπει στην αίθουσα της ακρόασης και παρακάλεσε να πάρει μέρος. «Δεν πήρα τον ρόλο», είπε. «Δεν έλαβα καν κάποιο τηλεφώνημα – αλλά τουλάχιστον κατάφερα να τραγουδήσω τέσσερις γραμμές ενός ρεφρέν».

Το μήνυμα της Νικόλ Κίντμαν για τις σωματικές ανασφάλειες

Η Νικόλ Κίντμαν δήλωσε ότι είπε στις έφηβες κόρες της, Σάντεϊ και Φέιθ, ότι τυχόν σωματικές ανασφάλειες που μπορεί να αισθάνονται δεν είναι σημαντικές.

«Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς επιτρέπεις στους άλλους να σου πουν ναι ή όχι και αν το αποδέχεσαι αυτό», είπε. «Η εσωτερική ανθεκτικότητα ως άνθρωπος, αυτή είναι η πραγματική υπερδύναμη».

Expats - Official Trailer | Prime Video

Ένας ακόμη σταρ του Χόλιγουντ, ο πρωταγωνιστής του «Thor» Κρις Χέμσγουορθ είπε στους Radio Times το 2016 ότι έλεγε ψέματα για το ύψος του στο παρελθόν για να εξασφαλίσει ρόλους.

«Υπάρχουν σίγουρα πράγματα τα οποία ήθελα να διεκδικήση, για τα οποία ήταν εντελώς λάθος, σωματικά», είπε. «Και συνήθως λέω ψέματα για το ύψος μου και λέω ότι είμαι πιο κοντός. Αλλά μπορεί να λειτουργήσει με δύο τρόπους. Η ενημέρωση για την ακρόαση του «Thor» έλεγε: «πρέπει να είναι πάνω 1.85», κάτι που δεν είχα ξαναδεί».

Σε νέα σειρά του Amazon Prime πρωταγωνιστεί η Νικόλ Κίντμαν

Η Κίντμαν είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στα «Μάτια ερμητικά κλειστά», «Μουλέν Ρουζ» Eyes Wide Shut, Moulin Rouge και «Επιστροφή στο Cold Mountain». Έχει προταθεί για πέντε Όσκαρ, κερδίζοντας ένα βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου το 2003 για την ερμηνεία της ως Βιρτζίνια Γουλφ στο «Οι Ώρες».

Την περίοδο αυτή πρωταγωνιστεί στη σειρά του Amazon Prime «Expats», η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στα τέλη του μήνα.

(Με πληροφορίες του Guardian)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ