Κινηματογραφος

Έρχεται ταινία για τη ζωή του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον

Ποιος θα τον υποδυθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον
Ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον © EPA

Μάικλ Τζάκσον: Έρχεται ταινία για τη ζωή του βασιλιά της ποπ - Ποιος θα τον υποδυθεί

Στις κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται η βιογραφική ταινία για τον βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον την άνοιξη του 2025. Μάλιστα, η παγκόσμια διανομή θα γίνει από τη Universal ενώ η παραγωγή της αρχίζει σε λίγες μέρες, στις 22 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Variety.

«Θα φέρει στο κοινό ένα καθηλωτικό και ειλικρινές πορτρέτο του ιδιοφυή αλλά και περίπλοκου άντρα που έγινε ο βασιλιάς της ποπ. Παρουσιάζει τους θριάμβους και τις τραγωδίες του σε μια επική, κινηματογραφική κλίμακα – από την ανθρώπινη πλευρά και τις προσωπικές δοκιμασίες του μέχρι την αδιαμφισβήτητη δημιουργική ιδιοφυία του, μέσα από τις πλέον εμβληματικές περφόρμανς του. Για πρώτη φορά, το κοινό θα γνωρίσει από κοντά έναν από τους πιο επιδραστικούς, πρωτοποριακούς καλλιτέχνες στον κόσμο», αναφέρει η επίσημη περιγραφή της.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Antoine Fuqua («Training Day»), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον, Τζαφάρ, γιος του μεγαλύτερου αδερφού του, Ζερμέν Τζάκσον.

«Είναι απίστευτο πόσο του μοιάζει ο Τζαφάρ» σχολίασε ο σκηνοθέτης. «Ακούγεται σαν αυτόν, χορεύει σαν αυτόν, τραγουδάει. Τον βρήκε ο Graham King, που είναι φανταστικός παραγωγός, μου τον σύστησε και εντυπωσιάστηκα».

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το αν το σενάριο θα θίγει τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος ο Michael Jackson τα τελευταία χρόνια πριν από τον πρόωρο θάνατό του, το 2009, σε ηλικία 50 ετών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ