Κινηματογραφος

Amy Winehouse: Δείτε το trailer της βιογραφικής ταινίας «Back to Black» με τη Marisa Abela

Αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 10 Μαΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Amy Winehouse: Δείτε το trailer της βιογραφικής ταινίας «Back to Black» με την Marisa Abela
© Youtube / StudiocanalUK

Η βιογραφικής ταινία για την Amy Winehouse θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου. Δείτε το trailer του «Back to Black» με την Marisa Abela

Το «Back to Black», η νέα βιογραφία για την αείμνηστη Amy Winehouse ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε την Πέμπτη με τα πρώτα πλάνα της ταινίας.

BACK TO BLACK - International Teaser Trailer - Marisa Abela stars as Amy Winehouse

Με πρωταγωνίστρια την 27χρονη ηθοποιό του «Industry», Marisa Abela ως Amy και σε σκηνοθεσία Sam Taylor-Johnson («Nowhere Boy», «Fifty Shades of Grey»), το «Back to Black» είναι σε παραγωγή των Nicky Kentish-Barnes, Ron Halpern και Joe Naftalin για το Studiocanal και των Alison Owen και  Debra Hayward για την Monumental Pictures, ενώ το σενάριο είναι γραμμένο από τον Matt Greenhalgh («Film Stars Don't Die in Liverpool»). 

«Το Back to Black προσφέρει μια νέα οπτική για την αρχική και απότομη άνοδο της Amy Winehouse και την κυκλοφορία του κορυφαίου στούντιο άλμπουμ της, Back to Black», αναφέρει το Variety. «Από την μεριά της Amy, η ταινία είναι μια αμετανόητη ματιά στη γυναίκα πίσω από το φαινόμενο και τη σχέση που ενέπνευσε ένα από τα πιο θρυλικά άλμπουμ όλων των εποχών».

Amy Winehouse: Δείτε το trailer της βιογραφικής ταινίας «Back to Black» με την Marisa Abela
© Instagram / marisaabela

Amy Winehouse: Δείτε το trailer της βιογραφικής ταινίας «Back to Black» με την Marisa Abela
© Instagram / marisaabela

«Δεν γράφω μουσική για να είμαι διάσημη», λέει η Marisa Abela ως Winehouse

Ο Jack O'Connell πρωταγωνιστεί με την Abela ως σύζυγο της Winehouse, Blake Fielder-Civil. Ο Eddie Marsan υποδύεται τον πατέρα της Winehouse, τον Mitch Winehouse, με την Juliet Cowan ως τη μητέρα της, Janis Winehouse-Collins, ενώ η Lesley Manville παίζει τη γιαγιά της τραγουδίστριας τη Cynthia Winehouse.

Amy Winehouse - Back To Black

Το «Back to Black» σηματοδοτεί την πρώτη βιογραφική ταινία για την Winehouse, η οποία έγινε γνωστή για τραγούδια όπως «Valerie», «Back to Black» και «Rehab». Μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας το 2011 σε ηλικία 27 ετών, έχουν εμφανιστεί πολλά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την κληρονομιά της, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου με Όσκαρ το 2015 καλύτερου ντοκιμαντέρ, «Amy», καθώς και της τηλεοπτικής ταινίας του BBC του 2021 «Reclaiming Amy».

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 10 Μαΐου από την Focus Features.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ