Κινηματογραφος

Η νέα ταινία του Robert Pattinson από τον σκηνοθέτη των «Παράσιτων» αναβάλλεται επ' αόριστον

Τι είπε ο 37χρονος ηθοποιός για τη βιομηχανία του θεάματος και την υποκριτική

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η νέα ταινία του Robert Pattinson από τον σκηνοθέτη των «Παράσιτων» αναβάλλεται επ' αόριστον
H νέα ταινία του Robert Pattinson, «Mickey 17» αναβάλλεται προσωρινά © ΕΡΑ / NEIL HALL

Η νέα ταινία του Robert Pattinson από τον σκηνοθέτη των «Παράσιτων» αναβάλλεται επ' αόριστον. Τι είπε ο ηθοποιός για τη βιομηχανία του θεάματος και την υποκριτική

Η Warner Bros αποκάλυψε ότι η νέα ταινία του Robert Pattinson, «Mickey 17» αναβάλλεται προς το παρόν εξαιτίας αλλαγών στην παραγωγή, μετά τις περσινές απεργίες ηθοποιών και σεναριογράφων. Μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, ενώ η τελευταία ταινία της  Warner, «Godzilla x Kong: The New Empire» ήταν αυτή που αντικατέστησε το  «Mickey 17» για τις 29 Μαρτίου, σύμφωνα με το Variety.

MICKEY 17 Teaser Trailer (2024) Robert Pattinson, Bong Joon Ho

Ο Robert Pattinson ο οποίος υποδύθηκε πρόσφατα τον Batman, συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη των «Parasite» και «Snowpiercer», Bong Joon-ho, για την πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία είναι βασισμένη χαλαρά στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Edward Ashton του 2022, «Mickey7».

Η νέα ταινία του Robert Pattinson από τον σκηνοθέτη των «Παράσιτων» αναβάλλεται επ' αόριστον
Ο Robert Pattinson στην πρεμιέρα του Batman © ΕΡΑ / JASON SZENES

Ο Robert Pattinson μίλησε για τις δυσκολίες του να είσαι ηθοποιός

Σε μια πρόσφατη συνομιλία με τον κωμικό Jordan Firstman για το περιοδικό Interview, ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις ανησυχίες του σχετικά με το να εργάζεσαι στη βιομηχανία του θεάματος.

«Σκέφτομαι συνεχώς ότι απλώς θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας άνεργοι και απογοητευμένοι και θα νιώθετε σαν να είστε τελείως αποτυχημένοι», είπε. «Νομίζω πως έτσι είναι η ζωή».

Robert Pattinson's CREEPY New Movie Teaser REVEALED..

Η ιστορία του Mickey7

Ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής για την ταινία δεν έχουν αποκαλυφθεί, η ιστορία του βιβλίου μας προϊδεάζει για το τι θα παρακολουθήσουμε. Η ιστορία του Mickey7 ακολουθεί έναν αναλώσιμο υπάλληλο, ο οποίος στέλνεται σε μια επανδρωμένη αποστολή για να αποικίσει τον παγωμένο πλανήτη Niflheim.

«Όποτε υπάρχει μια αποστολή που είναι πολύ επικίνδυνη - ακόμη και αυτοκτονική - το πλήρωμα στρέφεται στον Mickey7. Αφού πεθάνει ο κλώνος, ένα νέο σώμα αναγεννάται με τις περισσότερες από τις αναμνήσεις του ανέπαφες», αναφέρει μια σύνοψη του βιβλίου.

«Μετά από έξι θανάτους, ο Mickey7 κατανοεί τους όρους της συμφωνίας... και γιατί ήταν η μόνη θέση που δεν είχε καλυφθεί».

Ο Robert Pattinson θα έχει δίπλα του ονόματα Χόλυγουντ όπως τη Naomi Ackie του «Star Wars», τον Steven Yeun του «Beef», την Toni Collette και τον Mark Ruffalo της Marvel.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ