Κινηματογραφος

Καπετάν Μιχάλης: Δείτε το συγκλονιστικό trailer της ταινίας από το πασίγνωστο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη

Έρχεται στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καπετάν Μιχάλης: Δείτε το συγκλονιστικό trailer της ταινίας από το πασίγνωστο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη

Καπετάν Μιχάλης: Δείτε το συγκλονιστικό trailer της ταινίας από το πασίγνωστο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη - Έρχεται στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας «Ο Καπετάν Μιχάλης» εμπνευσμένη από το βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη με φόντο την Κρήτη του 1889, με τον Αιμίλιο Χειλάκη να ερμηνεύει τον ομώνυμο ήρωα.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ - official trailer

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι!

Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι.

Κρήτη 1889, η χρονιά της επανάστασης. Κεντρικός ήρωας είναι ο Καπετάν Μιχάλης, ένας ασυμβίβαστος Κρητικός, μαυροντυμένος και αξύριστος, ωσότου ελευθερωθεί η Κρήτη. Την στιγμή όμως που συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφοποιητού του, Νουρήμπεη, τον κυριεύει ένας δαίμονας. Ο πειρασμός δεν τον αφήνει σε ησυχία και τον αποσπά από αυτό που θεωρεί ιερό καθήκον, την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Τούρκους. Γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται και μια νέα εξέγερση ξεσπά, η οποία θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων των ηρώων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx4ej9n8gzc1)

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwp7e5fz3e5t)

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2022 και κράτησαν περίπου τέσσερις μήνες, σε 40 διαφορετικές περιοχές της Κρήτης. Το πρώτο trailer διαρκεί περίπου δύο λεπτά και σας μεταφέρει σε πανέμορφη τοπία της Κρήτης, ενώ παράλληλα θα πάρετε μια μικρή γεύση από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της υπόθεσης και φυσικά την τελική μάχη.

ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ: Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ -ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Χαραλάμπους, ενώ στην ταινία παίζουν οι Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Λούκία Μιχαλοπούλου, Τζένη Καζάκου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σταύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Συλιγνάκης, Μάνος Ιωάννου, Γεράσιμος Σοφιανός, Στράτος Χρήστου, Κυριακή Γάσπαρη, Γιώργος Γαρνάβος, Δημήτρης Χαβρές, Νίκος Αναστασόπουλος, Χρήστος Χαλβατζάρας, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Κορίνα Αλεξανδρίδου, Σταύρος Καλιγάς, Ελένη Βουτυρά, Γιάννης Τσαγκαράκης και ‘Ελενα Γαβρά.

Η ταινία «Ο Καπετάν Μιχάλης» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ