Κινηματογραφος

Robert De Niro: Λογοκρίθηκε η ομιλία του στα Gotham Awards - Τι είπε για τον Trump

Ο 80χρονος ηθοποιός κατηγόρησε την Apple ότι είχε αφαιρέσει τα σχόλιά του

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Robert De Niro: Λογοκρίθηκε η ομιλία του στα Gotham Awards -Τι είπε για τον Trump
Ο Robert De Niro βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να εκφωνήσει μια ομιλία για την ταινία «Killers Of The Flower Moon» © ΕΡΑ / NINA PROMMER

Robert De Niro: Λογοκρίθηκε η ομιλία του στα Gotham Awards - Τι είπε για τον Trump - Ο 80χρονος ηθοποιός κατηγόρησε την Apple ότι είχε αφαιρέσει τα σχόλιά του

Ο Robert De Niro ισχυρίστηκε ότι η ομιλία του στα Gotham Awards λογοκρίθηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής τελετής τη Δευτέρα το βράδυ. Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι τα σχόλια κατά του Donald Trump αφαιρέθηκαν χωρίς προειδοποίηση.

Robert De Niro: Award Acceptance Speech | 26th Annual SAG Awards | TNT

«Θέλω μόνο να πω ένα πράγμα», είπε. «Η αρχή της ομιλίας μου κόπηκε και δεν το ήξερα. Και θέλω να την διαβάσω. Η ιστορία δεν είναι πια ιστορία. Η αλήθεια δεν είναι πια αλήθεια. Ακόμη και τα γεγονότα αντικαθίστανται από εναλλακτικά γεγονότα και οδηγούνται από θεωρίες συνωμοσίας και ασχήμια».

Συγκεκριμένα, ο 80χρονος ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να εκφωνήσει μια ομιλία για την ταινία «Killers Of The Flower Moon», την οποία σκηνοθέτησε ο Martin Scorsese και στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο De Niro εξήγησε ότι είχε σχεδιάσει να κάνει κάποια επικριτικά σχόλια για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά κατηγόρησε την παραγωγή των βραβείων και την Apple, ότι είχαν επεξεργαστεί τα σχόλιά του, αφαιρώντας τα εντελώς.

Ο Robert De Niro αποκάλεσε τσαρλατάνο τον Donald Trump

Συνέχισε διαβάζοντας την αρχική του ομιλία από το κινητό του και όχι από το autocue, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα ψέματα του Donald Trump αποκαλώντας τον τσαρλατάνο.

«Το ψέμα έχει γίνει απλώς ένα άλλο εργαλείο στο οπλοστάσιο του τσαρλατάνου. Ο πρώην πρόεδρος μας είπε ψέματα περισσότερες από 30.000 φορές κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών της θητείας του. Και συνεχίζει στην τρέχουσα εκστρατεία εκδίκησης. Αλλά με όλα του τα ψέματα, δεν μπορεί να κρύψει την ψυχή του. Επιτίθεται στους αδύναμους, καταστρέφει τα δώρα της φύσης και δείχνει ασέβεια, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας την Ποκαχόντας ως προσβολή», είπε.

Στην συνέχεια απευθύνθηκε στην Apple λέγοντας: «Δεν έχω διάθεση να τους ευχαριστήσω καθόλου για αυτό που έκαναν. Πώς τολμούν να το κάνουν αυτό;». Αμέσως μετά δέχτηκε το βραβείο για την ταινία και αποχώρησε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ