Κινηματογραφος

Nosferatu: Μια πρώτη ματιά στο νέο έργο του Robert Eggers με την Lily-Rose Depp και τον Bill Skarsgård

Το ριμέικ της εμβληματικής ταινίας θα κυκλοφορήσει το 2024

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nosferatu: Μια πρώτη ματιά στο νέο έργο του Robert Eggers με την Lily-Rose Depp και τον Bill Skarsgård
Η Lily-Rose Depp του «The Idol» θα πρωταγωνιστήσει ως Ellen Hutter © Instagram / nosferatuthefilm

Nosferatu: Μια πρώτη ματιά στη νέα ταινία του Robert Eggers με την Lily-Rose Depp και τον Bill Skarsgård - Το ριμέικ θα κυκλοφορήσει το 2024

Μια πρώτη εικόνα από το ριμέικ του Robert Eggers του «Nosferatu» αποκαλύφθηκε από το περιοδικό Empire με τον σκηνοθέτη να αναφέρεται στη μεταμόρφωση του πρωταγωνιστή Bill Skarsgård (ο τρομαχτικός κλόουν στο ΙΤ του Stephen King) στο ρόλο του ομώνυμου βαμπίρ.

IT: Chapter Two | Behind The Scenes: Pennywise Lives Again | Warner Bros. Entertainment

Γνωστός για ταινίες όπως τα: «The Witch», «The Lighthouse» και «The Northman» που συνδυάζουν στοιχεία τρόμου και ιστορίας, η τέταρτη ταινία του Eggers είναι ένα ριμέικ του κλασικού βαμπίρ του 1922.

Το πρωταγωνιστικό καστ του «Nosferatu» περιλαμβάνει τον Skarsgård ως τον Κόμη Όρλοκ μαζί με τους Nicholas Hoult, Lily-Rose Depp, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Willem Dafoe, Simon McBurney και Ralph Ineson.

Η ταινία θα επικεντρωθεί στο ρόλο της Lily-Rose Depp

Η εικόνα που δημοσίευσε το Empire δείχνει τη Lily-Rose Depp του «The Idol» ως Ellen Hutter να κοιτάζει σαν υπνωτισμένη το εμβληματικό χέρι του Nosferatu να την επισκιάζει. Ο Eggers μίλησε για μια «γοτθική ταινία παλιάς σχολής» και σχολίαε την ερμηνεία του Skarsgård.

Από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το κοινό μπορεί να περιμένει ότι το «Nosferatu» θα είναι πολύ πιο επικεντρωμένο στον χαρακτήρα της Ellen, της συζύγου του κτηματομεσίτη Thomas Hutter (τον υποδύεται ο Nicholas Hoult), σε σύγκριση με την αρχική ταινία. Η Lily-Rose Depp, η κόρη του Johnny Depp, έρχεται από τον μεγαλύτερο ρόλο της μέχρι τώρα στο «The Idol» του HBO, μια σειρά που δεν πήρε καλές κριτικές, αν και η ερμηνεία της ξεχώρισε. Ο Eggers  δεν συγκρατήθηκε και αποκάλεσε την ερμηνεία της «απολύτως εκπληκτική».

Ο Bill Skarsgård αναμένεται να συγκλονίσει ως Κόμης Όρλοκ

Το κοινό θα πρέπει επίσης να περιμένει άλλη μια συγκλονιστική ερμηνεία από τον Skarsgård μετά τον ρόλο του ως Pennywise στο «It» και στο «It Chapter Two». Ο ηθοποιός θα πρέπει να κάνει δικό του τον εμβληματικό Κόμη, ενώ παράλληλα είναι βέβαιο ότι θα συγκριθεί με παλαιότερες ενσαρκώσεις του Max Schreck και του Klaus Kinski.

The Scariest Scene Ever -  Nosferatu (1922) - Horror movie (HD)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ