Κινηματογραφος

«The Garfield Movie», ο αγαπημένος γάτος επιστρέφει με νέα ταινία

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τις 24 Μαΐου 2024

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«The Garfield Movie»: Ο αγαπημένος γάτος επιστρέφει με νέα ταινία
«The Garfield Movie»: Ο αγαπημένος γάτος επιστρέφει με νέα ταινία © YouTube

«The Garfield Movie»: Ο αγαπημένος γάτος επιστρέφει με νέα ταινία - Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τις 24 Μαΐου 2024

Η Sony Pictures υποσχέθηκε ολοκαίνουργια ταινία με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο γάτο κινουμένων σχεδίων Γκάρφιλντ που λατρεύει τα λαζάνια.

Η νέα περιπέτεια έχει τον τίτλο «The Garfield Movie» σε σκηνοθεσία Μαρκ Ντίνταλ. Είναι βασισμένο στους χαρακτήρες που αρχικά δημιούργησε ο Τζιμ Ντέιβις σε σενάριο των Μαρκ Τόργκοβε, Ντέιβιντ Ρέινολντς και Πολ Κάπλαν.

Τη φωνή του διάσημου γάτου αναλαμβάνει ο Κρις Πρατ μαζί με τον «πατέρα του» Σάμιουελ Λ. Τζάκσον. Επίσης χαρίζουν τις φωνές τους οι Νίκολας Χουλτ, Σέσιλυ Στρονγκ, Χάνα Γουάντινγκχεμ, Μπρετ Γκόλντσταϊν, Μπόουεν Γιάνγκ και Βινγκ Ρέιμς.

THE GARFIELD MOVIE - Official Trailer (HD)

O θρυλικός γάτος που μισεί τη Δευτέρα πρόκειται να ζήσει μια ξέφρενη περιπέτεια στην ύπαιθρο! Μετά από μια απροσδόκητη συνάντηση με τον εδώ και χρόνια χαμένο πατέρα του -τον βρώμικο Βικ- ο Γκάρφιλντ και ο φίλος του Οντι αναγκάζονται να αφήσουν για λίγο την υπέροχη ζωή τους και να πάρουν μέρος σε μία ξεκαρδιστική και άκρως επικίνδυνη ληστεία.

Ο Γκάρφιλντ υπόσχεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τις 24 Μαΐου 2024.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ