Κινηματογραφος

Η άγνωστη ιστορία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ που αποκάλυψε η Φραν Ντρέσερ

Της την εκμυστηρεύτηκε σε τηλεφώνημά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η άγνωστη ιστορία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ που αποκάλυψε η Φραν Ντρέσερ
Η άγνωστη ιστορία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ που αποκάλυψε η Φραν Ντρέσερ © EPA

Μπράντλεϊ Κούπερ: Η άγνωστη ιστορία με την Φραν Ντρέσερ - Της την εκμυστηρεύτηκε σε τηλεφώνημά του

Η ηθοποιός και πρόεδρος του συνδικάτου SAG-AFTRA Φραν Ντρέσερ μετά το τέλος της ιστορικής απεργίας των ηθοποιών και την ενδιάμεση συμφωνία με τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ δέχθηκε πολλά ευχαριστήρια τηλεφωνήματα από τους διάσημους συναδέλφους της. Όπως αποκάλυψε η ίδια στον παρουσιαστή Μπίλι Μπους στο ExtraΤV ένα από τα τηλεφωνήματα ήταν του Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος ξαφνιάστηκε όταν έμαθε για τη συμφωνία.

«Θα στοιχημάτιζα το σπίτι μου και θα έχανα, ότι δεν θα μπορούσες να επιτύχεις αυτή τη συμφωνία, ότι δεν θα ξεπερνούσες το ένα δισεκατομμύριο δολάρια», είπε χαρακτηριστικά ο Κλούνεϊ με εκείνη να απαντά ότι το τηλεφώνημά του «με έκανε πολύ ευτυχισμένη».

Έλαβε επίσης τα συγχαρητήρια από τον Τάιλερ Πέρι και τους Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ράιαν Ρέινολντς, Λόρα Ντερν, Κέρι Ουάσινγκτον και Μπράντλεϊ Κούπερ.

Μάλιστα ο Μπράντλεϊ Κούπερ στο τηλεφώνημά του της θύμισε μία ιστορία από το μακρινό παρελθόν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στη σειρά «The Nanny» και εκείνος δούλευε υπάλληλος σε ένα ξενοδοχείο. Της είχε μεταφέρει τις βαλίτσες στο δωμάτιο, όπως της είπε, και μιλούσαν σε όλη τη διαδρομή.

«Ποτέ, δεν θα ξεχάσω πόσο καλή ήσουν, πόσο με έκανες να μην αισθάνομαι αόρατος και με αντιμετώπιζες σαν να ήμουν ίσος. Και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω τώρα», είπε ο Κούπερ στην Ντρέσερ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ