Κινηματογραφος

«Freud’s Last Session»: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας με τον Άντονι Χόπκινς στον ρόλο του Σίγκμουντ Φρόιντ

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός ενσαρκώνει τον πατέρα της ψυχανάλυσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άντονι Χόπκινς: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Freud’s Last Session» - Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον Σίγκμουντ Φρόιντ.
Ο Άντονι Χόπκινς ενσαρκώνει τον Σίγκμουντ Φρόιντ στην ταινία «Freud's Last Session» © Patrick Redmond/Sony Pictures Classics

Άντονι Χόπκινς: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Freud’s Last Session» - Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον Σίγκμουντ Φρόιντ.

«Θεωρώ ότι αυτά που μου λέει ο κόσμος δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα όσο είναι αυτά που επιλέγει να μου κρύψει». Με αυτά τα λόγια, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Άντονι Χόπκινς, ένας από τους πιο παραγωγικούς ηθοποιούς της εποχής του, ενσαρκώνει τον πατέρα της ψυχανάλυσης, Σίγκμουντ Φρόιντ στη νέα ταινία της Sony Pictures, «Freud's Last Session».

O Μάθιου Μπράουν υπογράφει τη σκηνοθεσία, σε σενάριο του Μαρκ Στ. Τζερμέιν εμπνευσμένο από το ομότιτλο θεατρικό του έργο το οποίο με τη σειρά του βασίστηκε στο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2002 ο Αρμάντ Νίκολι, «The Question of God». 

Η ιστορία εκτυλίσσεται παραμονές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κοντά στο τέλος της ζωής του Φρόιντ, ο οποίος πέθανε από καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 1939.

Στο τρέιλερ που «αποκάλυψε» το Entertainment Weekly αποτυπώνεται η συνάντηση με τον εμβληματικό συγγραφέα των «Χρονικών της Νάρνια», Σι Ες Λιούις, τον οποίο υποδύεται ο Μάθιου Γκουντ.

Η επίμαχη και έντονη συζήτησή τους γύρω από το χάσμα μεταξύ επιστήμης και θρησκείας και πίστης με την λογική κράτησε μία ολόκληρη ημέρα στο σπίτι του Φρόιντ στο Λονδίνο.

FREUD'S LAST SESSION | Teaser Trailer (2023)

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Λιβ Λίζα Φράις, Τζέρεμι Νόρθαμ, Τζόντι Μπάλφουρ και Παντράικ Ντιλέινι.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο 37ο AFI Fest στο Λος Άντζελες στις 27 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ