Κινηματογραφος

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant - premiere της ταινίας «Οπενχάιμερ»

Ο άνθρωπος που ρίσκαρε να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οπενχάιμερ

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 10 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Οπενχάιμερ» στον θερινό «Cine Polemiko Mouseio».

Η ταινία «Οπενχάιμερ» είναι ένα έντονο θρίλερ, γυρισμένο σε IMAX που ακολουθεί τις προσπάθειες του επιστήμονα Ρόμπερτ Οπενχάιμερ να φτιάξει την πρώτη ατομική βόμβα αλλάζοντας εντελώς την ιστορία της ανθρωπότητας. Το κοινό θα παρακολουθήσει τα γεγονότα και το παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο μετρ του είδους Κρίστοφερ Νόλαν.

ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ (OPPENHEIMER) | Official Trailer 2

Το φιλμ υποστηρίζεται και από ένα ξεχωριστό cast με γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο της ζωής του θα είναι ο Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, ενώ τον πλαισιώνουν μεγάλα ονόματα όπως η Έμιλι Μπλαντ -ως η σύζυγός του και βιολόγος και βοτανολόγος Κάθριν «Κίτι» Οπενχάιμερ και ο βραβευμένος με Όσκαρ Ματ Ντέιμον στον ρόλο του Λέσλι Γκρόουβς Τζούνιορ, στρατηγού και διευθυντή του Προγράμματος Μανχάταν. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υποδύεται τον Λούις Στράους, ιδρυτικό επίτροπο της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας των ΗΠΑ. Παίζουν ακόμα, ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράμι Μάλεκ και ο 8 φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Κένεθ Μπράνα.

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Οπενχάιμερ».

Το cast συμπεριλαβάνει ακόμα τους Ντέιν Ντίχαν (Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες), Ντίλαν Άρνολντ (franchise Halloween), Ντέιβιντ Κρουμχολτζ (Η μπαλάντα του Μπάστερ Σκραγκς), Άλντεν Ένρενράιχ (Solo: A Star Wars Story) και Μάθιου Μοντίν (Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή). Η ταινία είναι βασισμένη και αντλεί πολλές πληροφορίες από το βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν. Στην παραγωγή εντοπίζονται οι Έμα Τόμας, ο Τσαρλς Ρόβεν της Atlas Entertainment και ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Το Οπενχάιμερ έχει γυριστεί σε συνδυασμό καμερών IMAX 65mm και 65mm με φιλμ μεγάλου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων, για πρώτη φορά, τμημάτων σε ασπρόμαυρη αναλογική φωτογραφία IMAX.

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Οπενχάιμερ».

Οι ταινίες του Νόλαν, συμπεριλαμβανομένων των Tenet, Δουνκέρκη, Interstellar, Inception και Ο Σκοτεινός Ιππότης, έχουν κερδίσει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και έχουν βραβευτεί με 11 Όσκαρ και 36 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων δύο υποψηφιοτήτων Καλύτερης Ταινίας.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου και πολλοί αναφέρουν ήδη πως μιλάμε για την ταινία της χρονιάς, δίχως αμφιβολία. 

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Οπενχάιμερ».

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την avant-premiere της ταινίας «Οπενχάιμερ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Αυγούστου, στο θερινό κινηματογράφο «Cine Polemiko Mouseio» στις 20:45 (με προσέλευση στις 20:00). Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας γράφοντας «Οπενχάιμερ» στο θέμα μέχρι την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 11:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ