Κινηματογραφος

H Margot Robbie αποκαλύπτει το όνειρό της μετά τη Barbie

Εμπνευσμένη από τη Γκρέτα Γκέργουικ, θέλει να σκηνοθετήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Margot Robbie
© EPA/ANDY RAIN

Μάργκο Ρόμπι στη Vogue Αυστραλίας: «Θέλω να σκηνοθετήσω»

Η Μάργκο Ρόμπι (Margot Robbie) έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη Vogue Αυστραλίας και μίλησε μεταξύ άλλων για την «γοητευτική Γκρέτα Γκέργουιγκ» και το μεγάλο της όνειρο.

Στην παγκόσμια περιοδεία που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα για την προώθηση της ταινίας «Βarbie», η Ρόμπι συνήθως κάνει εμφανίσεις σε ροζ αποχρώσεις από τη γκαρνταρόμπα της εμβληματικής κούκλας.

Ωστόσο, για το τέταρτο εξώφυλλο της ηθοποιού στην αυστραλιανή Vogue, από τον διάσημο φακό του Μάριο Σορέντι (Mario Sorrenti), το σκηνικό αλλάζει. Η πρωταγωνίστρια φοράει ρούχα από κορυφαίους οίκους και μόνο στο εξώφυλλο του περιοδικού φωτογραφίζεται με ένα εντυπωσιακό κόκκινο σύνολο του διάσημου οίκου Balenciaga, με μικρές ροζ πινελιές.

Αποκάλυψε ότι θέλει να σκηνοθετήσει

«Θέλω να σκηνοθετήσω. Η συζήτηση με την Γκρέτα Γκέργουιγκ γι' αυτό ήταν το πιο σημαντικό κίνητρο», αποκάλυψε η Ρόμπι στη Vogue. «Για μένα, η σκηνοθεσία είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα και όταν ακούω ανθρώπους να λένε επιπόλαια ”ναι, σίγουρα θα σκηνοθετήσω κάτι”, σκέφτομαι ότι είναι μια πολύ ιερή δουλειά και ελπίζω να έχεις κερδίσει το δικαίωμα να την κάνεις».

Επίσης αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση που είχε με την Γκέργουιγκ. «Σε αγάπησα αμέσως. Και σκέφτηκα ”θέλω πραγματικά, να δουλέψω μαζί της”. Χαίρομαι που τελικά έγινε», είπε η σταρ και κατέληξε: «Η Γκρέτα είναι γεμάτη από εξαιρετικές συμβουλές. Θέλω να γίνω σαν εκείνη όταν μεγαλώσω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ