Κινηματογραφος

Ο adventurous τρόπος που ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έμαθε την ανθεκτικότητα

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Running Wild with Bear Grylls the Challenge».

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς © EPA

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Ο adventurous τρόπος που έμαθε την ανθεκτικότητα - Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Running Wild with Bear Grylls the Challenge».

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σκαρφαλώνει σε βράχους στη θάλασσα και επιβιώνει από παγωμένους καταρράκτες στη Σκωτία σε νέο επεισόδιο της σειράς «Running Wild with Bear Grylls the Challenge».

«Δεν ήταν ωραία, ειδικά στην αρχή» αστειεύτηκε ο Κάμπερμπατς αφού κατέβηκε επιτυχώς την πλαγιά ενός λόφου που φαινόταν επικίνδυνη.

Ο Άγγλος ηθοποιός εξήγησε ότι συμφώνησε να εμφανιστεί στη σειρά περιπέτειας και επιβίωσης, επειδή ήθελε να μάθει περισσότερα για την ανθεκτικότητα. «Αισθάνομαι ότι είμαι σε επικοινωνία με τον παππού μου» προσέθεσε. «Μακάρι να ήταν κοντά. Θα ήταν κάτω από το νερό, αντί πάνω στο νερό, αλλά, ναι, σίγουρα υπάρχει ένα θέμα εδώ» σημείωσε.

Ο εκλιπών παππούς του ηθοποιού, Χένρι Κάμπερμπατς ήταν αξιωματικός υποβρυχίων και στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους.

Στη σειρά του National Geographic «Running Wild with Bear Grylls the Challenge» των Έντουαρντ Μάικλ «Μπέαρ» Γκριλς και Ντέλμπερτ Σούπμαν, οι καλεσμένοι δοκιμάζονται τόσο σωματικά όσο και διανοητικά πέρα από τα όριά τους, (κρέμονται στην πλαγιά ενός γκρεμού, διασχίζουν παγωμένο καταρράκτη) και οι δοκιμασίες τούς βοηθούν να κατακτήσουν τους φόβους τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ