Κινηματογραφος

Θριάμβευσε το «Oppenheimer» στην πρεμιέρα του Λονδίνου

Καταχειροκροτήθηκε το καστ στην αποχώρησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θριάμβευσε το «Oppenheimer» στην πρεμιέρα του Λονδίνου

«Oppenheimer»: Θριάμβευσε στην πρεμιέρα του Λονδίνου - Καταχειροκροτήθηκε το καστ στην αποχώρησή του

Oι ηθοποιοί της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν «Oppenheimer» αποχώρησαν με χειροκροτήματα από την πρεμιέρα στο Λονδίνο σε ένδειξη συμπαράστασης στη γενική απεργία των ηθοποιών του Χόλυγουντ και του σωματείου SAG-AFTRA.

Οι ηθοποιοί Κίλιαν Μέρφι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ματ Ντέιμον, Έμιλι Μπλαντ, Φλόρενς Πιου, Κένεθ Μπράνα, Τζος Χάρτνετ και Ράμι Μάλεκ έδωσαν το παρών μία ώρα νωρίτερα και φωτογραφήθηκαν στο μαύρο χαλί του «Odeon Luxe» πριν αποχωρήσουν από τη διάσημη πλατεία του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Έμιλι Μπλαντ και η Φλόρενς Πιου ήταν εμφανώς συγκινημένες καθώς έφευγαν για το ξενοδοχείο τους. «Προφανώς στεκόμαστε στο πλευρό όλων των ηθοποιών και όποτε χρειαστεί θα πάμε σπίτι και θα σταθούμε όλοι απέναντι σε αυτό, γιατί θέλω όλοι να έχουν μία δίκαιη συμφωνία», δήλωσε στο Deadline πριν αποχωρίσει η Μπλαντ.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ Νόλαν, δήλωσε λίγο αργότερα επί σκηνής ότι οι ηθοποιοί έφυγαν από την εκδήλωση για να συμμετάσχουν στην απεργία.

«Τους είδατε εδώ νωρίτερα στο κόκκινο χαλί. Δυστυχώς, έχουν φύγει για να συμμετάσχουν στην απεργία. Ενώνουμε τις φωνές μας με το σωματείο των σεναριογράφων σ΄εναν αγώνα για δίκαιους μισθούς, τους υποστηρίζουμε» είπε ο Νόλαν.

Σημειώνεται ότι το Σωματείο Σεναριογράφων Αμερικής (WGA) βρίσκεται σε απεργία από τις 2 Μαΐου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ