Κινηματογραφος

Το Χόλιγουντ στη Σοφοκλέους και την πλατεία Κοτζιά

Ο Joseph Gordon-Levitt, η Shailene Woodley και ο Richard Madden βρίσκονται στην Αθήνα για τα γυρίσματα της ταινίας «Killer Heat» του Philippe Lacôte

Επιστήμη Μπινάζη
Επιστήμη Μπινάζη
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Killer Heat: Το Χόλιγουντ στη Σοφοκλέους και την πλατεία Κοτζιά
© Επιστήμη Μπινάζη

Killer Heat: Η νέα ταινία του Philippe Lacôte και τα γυρίσματα στην πλατεία Κοτζιά, τη Σοφοκλέους και την Αιόλου

Σε τεράστιο κινηματογραφικό πλατό έχει μετατραπεί η Σοφοκλέους και η πλατεία Κοτζιά από το πρωί για τις ανάγκες της ταινίας «Killer Heat» των Amazon Studios. H ταινία σε σκηνοθεσία Philippe Lacôte και παραγωγή Brad Weston βασίζεται στο διήγημα του Τζο Νέσμπο «The Jealousy Man». Οι πρωταγωνιστές Joseph Gordon-Levitt (Inception, Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή), Shailene Woodley (Big Little lies) και Richard Madden, γνωστός από τον ρόλο του Ρομπ Σταρκ στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, βρίσκονται ήδη εδώ και κινούνται μεταξύ Σοφοκλέους και Αιόλου όπου έχει στηθεί το βεστιάριο, το εστιατόριο και τα τροχόσπιτα στα οποία αλλάζουν και ξεκουράζονται οι ηθοποιοί και συντελεστές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Πάνω από δέκα φορτηγά της παραγωγής έχουν σταθμεύσει  από την αρχή της Σοφοκλέους μέχρι το ύψος της Βαρβακείου ενώ μεγάλη ομάδα security συντονίζει και ενημερώνει τους περαστικούς. Οι Αθηναίοι φαίνεται πως έχουν συνηθίσει την Αθήνα ως κινηματογραφικό location αφού οι περίεργοι που ζητούν περισσότερες πληροφορίες είναι κυρίως τουρίστες.

Killer Heat: Γυρίσματα της νέας ταινίας του Philippe Lacôte στη Σοφοκλέους
© Επιστήμη Μπινάζη
Killer Heat: Γυρίσματα της νέας ταινίας του Philippe Lacôte στην πλατεία Κοτζιά
© Επιστήμη Μπινάζη
Killer Heat: Γυρίσματα της νέας ταινίας του Philippe Lacôte στην πλατεία Κοτζιά
© Επιστήμη Μπινάζη

Killer Heat: Η υπόθεση της ταινίας που γυρίζεται στην Αθήνα

Η πλοκή της ταινίας εστιάζει σε δύο δίδυμα αδέρφια που βρίσκονται σε ένα ελληνικό νησί και εμπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Ένας ντετέκτιβ με το ψευδώνυμο «Jealousy Man»  καλείται να ερευνήσει την υπόθεση. Εκτός από την Αθήνα, γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και στην Κρήτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ