Κινηματογραφος

Η «Βarbie» πηγαίνει στον πραγματικό κόσμο - Νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία

Yπό τους ήχους του «Dance The Night» της Dua Lipa

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Βarbie»: To νέο τρέιλερ της ταινίας δίνει πληροφορίες για το σενάριό της

Mε τους ήχους του ολοκαίνουργιου «Dance The Night» της Dua Lipa, ξετυλίγεται το νέο χορταστικό τρέιλερ για την ταινία «Barbie» με πρωταγωνιστές την Μάργκο Ρόμπι στον ρόλο της διάσημης κούκλας και τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως Kεν.

Δείτε το νέο trailer:

Mέχρι τώρα το σενάριο της ταινίας είχε κρατηθεί μυστικό. Το τελικό τρέιλερ δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τo τι θα συμβεί όταν η διάσημη κούκλα και ο Κεν εισέλθουν στον «αληθινό κόσμο». Η πρώτη τους βόλτα στη διάσημη Venice Beach, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών, καταλήγει στη σύλληψή τους από την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Την ίδια στιγμή, σε σύσκεψη της εταιρείας παιχνιδιών Mattel που παράγει τη διάσημη κούκλα, ο Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell), ο οποίος υποδύεται τον διευθύνοντα σύμβουλο, λέει εκνευρισμένος ότι αν μαθευτεί ότι η Μπάρμπι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο θα είναι «καταστροφή». Ετσι ξεκινά ένα απίστευτο κυνηγητό για τους πρωταγωνιστές, με τη Μπάρμπι να φαίνεται να τους ξεφεύγει με επιτυχία.

Eνα καστ πολλών αστέρων πρωταγωνιστεί στην ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ: μεταξύ αυτών oι Κόνορ Σουίντελς, Σίμου Λιού, Έμεραλντ Φένελ, Κέιτ ΜακΚίνον και Ίσα Ρέι.

«Οι άνθρωποι έχουν ένα τέλος. Οι ιδέες ζουν για πάντα», λέει μία γυναίκα όταν συναντά τη Μπάρμπι σε ένα πάρκο προς το τέλος του τρέιλερ.

Τα υπόλοιπα… στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ