Κινηματογραφος

O Τομ Χανκς «ανοίγει τα χαρτιά» του για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Ποιο θεωρεί φαβορί για τη διαδοχή του Ντανιέλ Γκρεγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τομ Χανκς
© EPA / CAROLINE BREHMAN

Τομ Χανκς: Ο ηθοποιός - πρόταση για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ - Η αποκάλυψη σε συνέντευξη στο BBC

Η αναζήτηση για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ καλά κρατεί. Ο Τομ Χανκς, ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς, αποκάλυψε το πρόσωπο που θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία δράσης με κεντρικό ήρωα τον θρυλικό κατάσκοπο.

Ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι πρέπει να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στην κινηματογραφική σειρά. Συγκεκριμένα είπε ότι ο Ίντρις Έλμπα είναι εκείνος που ταιριάζει περισσότερο στον ρόλο. «Ο Τζέιμς Μποντ έχει άδεια να σκοτώνει. Θα έδινα αυτή την άδεια στον Ίντρις Έλμπα με βάση το έργο που έχω δει να κάνει», δήλωσε στο BBC ο Τομ Χανκς. 

Από τότε που ανακοινώθηκε ότι το «No Time To Die» (2021) θα ήταν η τελευταία ταινία του Μποντ, στην οποία θα εμφανιστεί ο Κρεγκ ως ο ομώνυμος πρωταγωνιστής, ο Έλμπα ήταν μεταξύ των κορυφαίων ονομάτων που φημολογούνται ότι θα αναλάβουν τον ρόλο. Εκτός από τον Τομ Χανκς και άλλοι κορυφαίοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν επίσης δείξει την υποστήριξή τους στον Έλμπα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εικασίες ότι ο Έλμπα θα αναλάβει τον ρόλο συνεχίζουν να διατυπώνονται - παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός αρνείται δημόσια κάθε σοβαρό ενδιαφέρον να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ και διαψεύδει τις φήμες ότι μπορεί να είναι ο επόμενος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ