Κινηματογραφος

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η ηθοποιός Αμάντα Μπάινς

Βρέθηκε να περιφέρεται γυμνή στους δρόμους του Λος Άντζελες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αμάντα Μπάινς
© EPA/NINA PROMMER

Αμάντα Μπάινς: Η ηθοποιός νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική - Βρέθηκε να περιφέρεται γυμνή στους δρόμους του Λος Άντζελες

Η Αμάντα Μπάινς εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική, αφού βρέθηκε να περιφέρεται γυμνή και αποπροσανατολισμένη στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Η 36χρονη ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της σε παιδικές τηλεοπτικές σειρές όπως το "The Amanda Show" και την ταινία "Hairspray" (2007), εθεάθη να περπατάει μόνη το πρωί της Κυριακής, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα ψυχαγωγικών ειδήσεων TMZ. Σύμφωνα με το TMZ, η ίδια η Μπάινς κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να αναφέρει ότι μόλις είχε ένα ψυχωτικό επεισόδιο.

Πριν καλέσει το 911, η Bynes σταμάτησε έναν οδηγό και τους ζήτησε βοήθεια. Ο οδηγός τη μετέφερε σε κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου της παρασχέθηκε θεραπεία από εξειδικευμένη ομάδα ψυχικής υγείας.

Η ομάδα αυτή αποφάσισε να την θέσει υπό την κηδεμονία ενός ψυχιατρικού νοσοκομείου μέσω μιας η οποία επιτρέπει σε εξειδικευμένους γιατρούς ψυχικής υγείας, αστυνομικούς, ακόμη και σε μέλη της οικογένειας να εισάγουν άτομα που αποτελούν κίνδυνο για τον εαυτό τους ή για τους άλλους χωρίς την άδειά τους. Η διαδικασία αυτή διαρκεί συνήθως 72 ώρες, αλλά μπορεί να παραταθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ