Κινηματογραφος

«Ακατάλληλη» η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τους Έμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε

Πότε θα κάνει πρεμιέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεγάλα ονόματα της υποκριτικής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Γιώργο Λάνθιμο στη νέα ταινία, «And» - Έμα Στόουν, Γουίλεμ Νταφόε, Τζέσι Πλέμονς στο καστ.
Ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν © Matteo Chinellato/NurPhoto via Getty Images

«Poor Things»: Ακατάλληλη κρίθηκε η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τους Έμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «Poor Things» και πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν χαρακτηρίστηκε ακατάλληλη από το MPA (Motion Picture Association film rating system).

Το «Poor Things» για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του χαρακτηρίστηκε ως ακατάλληλη για «έντονο και διάχυτο σεξουαλικό περιεχόμενο, γραφικό γυμνό, ενοχλητικό υλικό από εικόνες gore και απρεπή εκφορά λόγου».

Η ταινία είναι κινηματογραφική προσαρμογή του ομότιτλου βιβλίου του Άλασντερ Γκρέι του 1992. Το καστ εκτός από την Έμα Στόουν περιλαμβάνει τους Μαρκ Ράφαλο, Γουίλεμ Νταφόε και Κρίστοφερ Άμποτ.

Η ιστορία ακολουθεί τη Μπέλα Μπάξτερ (Έμμα Στόουν), μια «ασταθή και απελευθερωμένη γυναίκα, μια θηλυκή Φρανκενστάιν». Η Μπέλα είναι ουσιαστικά η Βικτώρια Μπλέσινγκτον η οποία πνίγεται για να γλιτώσει από τον βίαιο σύζυγό της Σερ Όμπρεϊ Μπλέσινγκτον. Ωστόσο, ένας χειρουργός την επαναφέρει στη ζωή αφαιρώντας τον εγκέφαλο του εμβρύου που είχε στην κοιλιά και τοποθετώντας το στο κρανίο της. Η Μπέλα έχει τώρα της νοητικές ικανότητες ενός παιδιού. Πολύ αργότερα και καθώς θα ωριμάζει και θα αρχίσει να αναπτύσσει κοινωνική συνείδηση, ο σύζυγός της θα την αναγνωρίσει ως Βικτώρια κι εκείνη θα προσπαθήσει να τον εκδικηθεί.

Η πρεμιέρα ταινία αναμένεται στο φεστιβάλ των Καννών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ