Κινηματογραφος

«I'm Your Guy»: Ο Τζίμι Κίμελ πρωταγωνιστεί στο πρώτο τρέιλερ των φετινών Όσκαρ

Σε ρόλο Τομ Κρουζ στο «Top Gun»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πιθανό θεωρεί ο Σαμ Μέντες να υπάρξει ενιαίο Όσκαρ ερμηνείας για άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς
© EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Όσκαρ 2023: Ο Τζίμι Κίμελ πρωταγωνιστεί στο πρώτο τρέιλερ των βραβείων

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα γνωρίζουμε τους νικητές των φετινών βραβείων Όσκαρ. Στο Χόλιγουντ, η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη γιορτή του σινεμά έχει ξεκινήσει και επίσημα μετά την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ για την 95η τελετή απονομής.

Στο πρώτο τρέιλερ των Όσκαρ το οποίο είναι βγαλμένο κατευθείαν από το «Top Gun: Maverick» πρωταγωνιστεί ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ και μαζί του οι Τζον Χαμ και Τσαρλς Παρνέλ, οι οποίοι επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την ταινία: καθισμένοι στο δωμάτιο αποστολών εξηγήσουν στον Κίμελ τον ρόλο που θα παίξει τη μεγάλη εκείνη βραδιά.

Jimmy Kimmel’s Oscars Trailer - Exclusive World Premiere

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2023

Το «Τα Πάντα Όλα» («Everything Everywhere All At Once»), η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που προκάλεσε αίσθηση κατά τη φετινή κινηματογραφική παραγωγή, οδηγεί τις υποψηφιότητες για τα 95α Όσκαρ, κερδίζοντας 11 υποψηφιότητες.

Ακολουθούν από κοντά το «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» («All Quiet on the Western Front»), το πασιφιστικό έπος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και το «Τα πνεύματα του Ινισέριν» («The Banshees of Inisherin»), μια σκοτεινή κωμική ματιά στη φιλία που εκτυλίσσεται με φόντο τον ιρλανδικό εμφύλιο πόλεμο, καθώς και τα δύο σημείωσαν εννέα υποψηφιότητες.

Άλλες υποψηφιότητες περιλαμβάνουν το ημι-αυτοβιογραφικό «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, το «Tár», τη δραματική ταινία του Τοντ Φλιντ με ρεσιτάλ ερμηνείας από την Κέιτ Μπλάνσετ, το «Women Talking», μια ματιά στους κατοίκους μιας καταπιεστικής θρησκευτικής κοινότητας, και η αντικαπιταλιστική σάτιρα «Τρίγωνο της Θλίψης».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ