Κινηματογραφος

Από το Creed III έως το Indiana Jones: Δείτε τα τρέιλερ των νέων ταινιών που «έπαιξαν» στο Super Bowl

Και πώς το Χόλιγουντ αγόρασε τον ακριβότερο διαφημιστικό χρόνο

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Super Bowl 2023: Τα τρέιλερ των νέων ταινιών στον πιο ακριβό διαφημιστικό χρόνο της τηλεόρασης

Τρέιλερ νέων ταινιών προβλήθηκαν στα διαλείμματα του Super Bowl 2023 και οι λάτρεις των ταινιών ξεχώρισαν τις κινηματογραφικές επιστροφές, αλλά και τα πολυαναμενόμενα νέα έργα. Από το Scream VI στο Fast X έως το Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves οι τηλεθεατές πήραν μία πρώτη γεύση από τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές που έρχονται...

Τα τρέιλερ των ταινιών προβλήθηκαν στην πιο ακριβή διαφημιστικά ώρα στην τηλεόραση. 

Ας δούμε αναλυτικά ποια τρέιλερς έπαιξαν στα διαλείμματα του Super Bowl 2023:

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves

Scream VI

Το 5ο Scream υπήρξε μία έκπληξη για τους λάτρεις της σειράς ταινιών. Κέρδισε 140 εκατομμύρια δολάρια, αλλά και νέους θαυμαστές που αναμένουν τη νέα ταινία. Το τρέιλερ μάς δείχνει ότι η συμμορία είναι τώρα στη Νέα Υόρκη. 

Fast Χ

Η 10η ταινία Fast and Furious είναι επίσης η πέμπτη πιο ακριβή ταινία, ενώ εκτιμάται ότι είχε προϋπολογισμό 340 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία F&F που θα περιλαμβάνει ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ουσιαστικά δεν πρόκειται για ένα τρέιλερ της νέας ταινίας της Marvel, αλλά για μία μίνι παρουσίαση του brand μέσα στην ταινία. 

65

Στο θρίλερ 65 ο Adam Driver υποδύεται έναν πιλότο που προσγειώνεται στη Γη, αλλά μεταφέρεται σε ένα σκηνικό πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.

The Flash

Transformers: Rise of the Beasts

Στη νέα ταινία της Paramount πρωταγωνιστεί ο Anthony Ramos σε κάτι που φαίνεται να είναι η πιο έτοιμη ιστορία με χαρακτήρες.

Transformers: Rise of the Beasts x Porsche | Big Game Spot

Creed III

Το Creed III φέρνει τον πρωταγωνιστή Michael B Jordan πίσω από την κάμερα, ενεργώντας ταυτόχρονα ως πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δοκιμαστικές προβολές πήγαν πολύ καλά.

Ιndiana Jones and the Dial of Destiny

Στη νέα ταινία του Indiana Jones, ο Χάρισον Φορντ φαίνεται αγέραστος. Πρόκειται για ένα σίκουελ που ελπίζει να αναιρέσει τη ζημιά που φέρεται να έκανε το Kingdom of the Crystal Skull. 

Air

Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον και πάλι μαζί για να αφηγηθούν την ιστορία του πώς το Air Jordans της Nike άλλαξε μια σειρά από παιχνίδια.