Κινηματογραφος

Επιδημία Covid χτύπησε τις «Χρυσές Σφαίρες» - Οι σταρ που νόσησαν

Η ανάρτηση της Μισέλ Πφάιφερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το βραβείο της Χρυσής Σφαίρας
© Christopher Polk/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

Χρυσές Σφαίρες: Οι σταρ που νόσησαν - Η ανάρτηση της Μισέλ Πφάιφερ

Πολλές διασημότητες βρέθηκαν θετικές στο Covid-19, μετά από την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Αρκετοί αστέρες, μεταξύ των οποίων οι Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Γκλίσον, Τζέιμι Λι Κέρτις και Μισέλ Πφάιφερ, ανακοίνωσαν ότι προσβλήθηκαν από τον ιό τις ημέρες που ακολούθησαν τα βραβεία.

Τα Critics Choice Awards, τα οποία προβλήθηκαν την Κυριακή, απαιτούσαν αρνητικό τεστ Covid-19 για τους συμμετέχοντες, με τις απορρίψεις των προσκλήσεων να πληθαίνουν. Κάποιες από τις διασημότητες που νόσησαν το ανέφεραν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Λυπάμαι πολύ που θα χάσω τα Critics Choice Awards σήμερα», έγραψε η Pfeiffer σε μια ανάρτηση στο Instagram. «Ναι, κορωνοϊός».

pfeiffer

Η Πφάιφερ αναμενόταν να απονείμει στον ηθοποιό Τζεφ Μπρίτζες το βραβείο Lifetime Achievement, ο οποίος αντ' αυτού πήρε το βραβείο από τον Τζον Γκούντμαν.

Η Κέρτις εξέφρασε επίσης τα παράπονά της στην πλατφόρμα λέγοντας: «Δυστυχώς, αυτή η επικεφαλής μαζορέτα δεν θα είναι σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου για να επευφημήσει τους φίλους και τους συναδέλφους της. Αυτή είναι η ζωή και οι όροι της».

Ενώ η Κέρτις νόσησε, οι συμπρωταγωνιστές της στην ταινία Everything Everywhere All at Once πήραν πέντε βραβεία, μεταξύ των οποίων και το βραβείο καλύτερης ταινίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ