Κινηματογραφος

O Μπραντ Πιτ αποκάλυψε την αγαπημένη ερωτική σκηνή που έκανε στην καριέρα του

«Απλώς κυλιόμουν σε έναν αχυρώνα και χαζογελούσα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπραντ Πιτ: Η αποκάλυψη για την αγαπημένη ερωτική σκηνή που γύρισε στην καριέρα του - Η σχέση του τότε με τη συμπρωταγωνίστριά του

Μπορεί ο Μπραντ Πιτ να έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ερωτικές σκηνές και η πιο δημοφιλής να είναι αυτή από το «Mr And Mrs Smith» με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, αλλά ο ίδιος δεν λογίζει αυτή ως την αγαπημένη του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό «W» o 59χρονος σταρ του Χόλιγουντ ρωτήθηκε για την αγαπημένη του ερωτική σκηνή στις ταινίες και σειρές που έχει συμμετέχει και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

«Θα ήταν στο σόου Dallas. Έπρεπε να κυλήσω στο σανό σε έναν αχυρώνα. Δεν νομίζω ότι είχα κατευθυντήρια γραμμή. Απλώς κυλιόμουν και χαζογελούσα» παραδέχθηκε.

Να θυμίσουμε πως το Dallas ήταν μία αμερικανική τηλεοπτική σαπουνόπερα του 1978. Εκεί, ο Μπραντ Πιτ ήταν μόλις 15 ετών και έκανε guest σε 4 επεισόδια μεταξύ 1987 και 1988, ως Ράντι, ο φίλος της Σαλέιν ΜακΚόλ στη σειρά.

Τότε, η ΜακΚόλ ήταν, μάλιστα, το κορίτσι του Πιτ αφού όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι δύο έφηβοι τότε Πιτ και ΜακΚόλ, γνωρίστηκαν στη σειρά και αφού γύρισαν μερικές σκηνές μαζί, ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους όμως δεν κράτησε για πολύ.