Κινηματογραφος

Ο Τζέιμς Κόρντεν «κόπηκε» σε οντισιόν για τον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»

Ποιον χαρακτήρα θα υποδυόταν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζέιμς Κόρντεν πέρασε από οντισιόν για τον «Samwise» στην τριλογία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»
Ο Τζέιμς Κόρντεν πέρασε από οντισιόν για τον «Samwise» στην τριλογία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» © EPA/JUSTIN LANE | Warner Bros

Τζέιμς Κόρντεν και Άρχοντας των Δακτυλιδιών - Η οντισιόν του Βρετανού κωμικού για την επική τριλογία

Ο Βρετανός κωμικός Τζέιμς Κόρντεν αποκάλυψε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Happy Sad Confused» με τον Τζος Χόροβιτς (Josh Horowitz) ότι στο παρελθόν είχε περάσει από οντισιόν για το ρόλο του Samwise Gamge στην ταινία «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Όπως είπε, κάθε ηθοποιός στο Λονδίνο εκείνη την εποχή αναζητούσε έναν ρόλο στην επική τριλογία του Τζάκσον. «Ολοι στο Λονδίνο έκαναν οντισιόν για τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών". Όλοι. Εγώ έκανα οντισιόν για τον Samwise. Έκανα την προφορά, τα πάντα», είπε στον Χόροβιτς.

Παρά το γεγονός ότι «προσπάθησε πολύ», σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν «καλή». Ωστόσο τον κάλεσαν ξανά. Τελικά, τον ρόλο του πιστού και αφοσιωμένου φίλου του Φρόντο Μπάγκινς πήρε ο Αμερικανός ηθοποιός Σον Άστιν (Sean Astin).

Ο παρουσιαστής είπε ακόμη ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από το «The Late Late Show» στο τέλος του 2023, έπειτα από 8 χρόνια παρουσίασης και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Official Trailer #1 - (2001) HD

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ