- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Avatar: The Way of Water»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ
Η ταινία θα κυκλοφορήσει -αποκλειστικά και μόνο- στους κινηματογράφους
«Avatar: The Way of Water»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του σίκουελ
Kυκλοφόρησε το επίσημο και τελευταίο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ του «Avatar: The Way of Water» του Τζέιμς Κάμερον. Έχουν περάσει δεκατρία χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας και περίπου μία δεκαετία και σεναριακά.
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της τοποθετημένο περισσότερο από μια δεκαετία μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, το «Avatar: The Way of Water» αρχίζει να αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Σάλι (Τζέικ, Νεϊτίρι και τα παιδιά τους), τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τη διάρκεια που διανύουν. για να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή, τις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που υπομένουν.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Μισέλ Γέο, Βιν Ντίζελ, Ντίλιπ Ράο, Στίβεν Λανγκ και Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ. Το «Avatar: The Way of Water» θα βγει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου 2022.
Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», η ταινία θα έχει διάρκεια 3 ώρες και 10 λεπτά, μισή ώρα παραπάνω δηλαδή από την διάρκεια της πρώτης ταινίας, 2 ώρες και 41 λεπτά. Για σύγκριση οι αμέσως επόμενες πιο εισπρακτικές ταινίες όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office, το «Avenger: Endgame» και ο «Τιτανικός» έχουν διάρκεια 3 ώρες και 2 λεπτά και 3 ώρες και 14 λεπτά αντίστοιχα.
Το «Avatar: The Way of Water» είναι η πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες συνέχειες της υπερπαραγωγής του 2009, με τις υπόλοιπες τρεις να κυκλοφορούν το 2024, το 2026 και το 2028, αντίστοιχα μολονότι ο θρυλικός σκηνοθέτης έχει αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή του στο «Empire» ότι μπορεί να μην σκηνοθετήσει τις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς.
Ο Κάμερον μίλησε πρόσφατα στο Entertainment Weekly για τις τέσσερις αυτές ταινίες, οι οποίες γράφτηκαν ταυτόχρονα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματά τους. «Ακούγεται τρελό, όλη αυτή η διαδικασία. Θέλω να πω, αν το "Avatar" δεν είχε βγάλει τόσα πολλά χρήματα, δεν θα το κάναμε ποτέ αυτό - γιατί είναι κάπως τρελό», δήλωσε ο σκηνοθέτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τα γυρίσματα τηςταινίας «The Invite»
Ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν αποκάλυψε τις επιπτώσεις στη σύζυγο και τις τέσσερις κόρες του
Μέσα από προσωπικές μου αναμνήσεις, δύο συνεντεύξεις μου με τη Μάρω Κοντού και μαρτυρίες αγαπημένων ηθοποιών που τη γνώριζαν
Ήδη το αμερικανικό σωματείο ηθοποιών SAG-AFTRA έχει εκφράσει έντονες επιφυλάξεις
Νέα περιπέτεια του διάσημου ήρωα κόμικς 15 χρόνια μετά την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ
Έγινε επίσης γνωστή ως η «γυναίκα με τα περιστέρια» από το «Home Alone 2»
Ο Γκέοργκι Ουνκόφσκι σκηνοθετεί ένα φιλμ ζόρικης ενηλικίωσης
Ο άθλος του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα
Η ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία έχει προκαλέσει διχασμό
Τον ρόλο του νεαρού Σταλόνε αναλαμβάνει ο Άντονι Ιπολίτο
«Ο κινηματογράφος ίσως έφτασε στο απόγειό του με αυτό το επικό μπλοκμπάστερ» - Βαθμολογία 96% στο Rotten Tomatoes
Μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2028 η πρεμιέρα
19 χρόνια animation με καλεσμένους-έκπληξη και μοναδικές προβολές
Την πληροφορία γνωστοποίησε ο επί χρόνια εκπρόσωπός του, Φίλιπ Γκρεντζ
Τι είπε ο γνωστός σκηνοθέτης για τον συνάδελφό του
Πενήντα ταινίες που γυρίστηκαν ταυτόχρονα και είναι όλες τους σπουδαίες: Πώς έγινε αυτό;
Ο Κρίστοφερ Νόλαν μετατρέπει το ομηρικό έπος σε μια ιστορία τραύματος, ενοχής και ηθικής αποκατάστασης
Περιπλάνηση στους δρόμους του Παρισιού με τη Φανί Αρντάν
Κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 28 Αυγούστου - Με Μισέλ Μόναχαν και Άνταμ Σκοτ
Το κινηματογραφικό έπος έρχεται στις αίθουσες με μηνύματα για θριαμβευτική πορεία στο box office
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.