Κινηματογραφος

Γούντι Χάρελσον: Με τον Μάικλ Τζ. Φοξ έχουμε πιει αίμα κόμπρας

Η εμπειρία των δύο ηθοποιών στην Ταϊλανδή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γούντι Χάρελσον
Γούντι Χάρελσον © EPA/ DAVID SWANSON

Ο Γούντι Χάρελσον αποκάλυψε πως μαζί με τον Μάικλ Τζ. Φοξ ήπιαν αίμα κόμπρας όταν είχαν βρεθεί στην Ταϊλανδή

Τιμητικό Όσκαρ έλαβε ο ηθοποιός Μάικλ Τζ. Φοξ κατά τη διάρκεια της τελετής των Governors Awards που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο Λος Άντζελες.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον» τιμήθηκε με το Jean Hersholt Humanitarian Award, βραβείο που δίνεται σε εκείνους «των οποίων οι ανθρωπιστικές προσπάθειες έφεραν τιμή στην Ακαδημία».

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ έλαβε το βραβείο από τα χέρια του καλού του φίλου Γούντι Χάρελσον, ο οποίος στην προσφώνησή του αναφέρθηκε στις κοινές εμπειρίες τους. Ο Χάρελσον περιέγραψε τη στιγμή που ήπιαν αίμα κόμπρας. Οι δύο τους βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη το 1989 και σε μία βόλτα τους έγιναν μάρτυρες μιας μάχης ανάμεσα σε μία μαγκούστα και μία κόμπρα. Νικήτρια αναδείχθηκε η μαγκούστα. Στη συνέχεια οι ντόπιοι προσέφεραν στους θεατές το αίμα της κόμπρας μαζί με ταϊλανδέζικο ουίσκι.

«Αυτός ο τύπος ήταν αστέρι στην κωμωδία», σχολίασε ο Χάρλεσον για την πρώτη φορά που είδε τον φίλο του στη σειρά «Family Ties». Ενώ, ανάμεσα σε άλλα, πρόσθεσε πως «μετέτρεψε μια τρομακτική διάγνωση σε μια γενναία αποστολή».

Woody Harrelson Honors Michael J. Fox | 13th Governors Awards

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικλ Τζ. Φοξ διαγνώστηκε με Πάρκινσον το 1991, σε ηλικία 29 ετών, όταν η επαγγελματική του καριέρα βρισκόταν στο απόγειό της. Οι γιατροί του είπαν ότι θα ήταν τυχερός αν μπορούσε να παίξει για άλλα 10 χρόνια, αλλά μόλις το 2020 ανακοίνωσε την απόσυρσή του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μάικλ Τζ. Φοξ είχε μιλήσει στο περιοδικό People, για την άνιση και σκληρή μάχη που δίνει εδώ και 30 χρόνια με τη νόσο του Πάρκινσον.

Στο πλευρό του, όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Τρέισι Πόλαν. «Είναι απίθανη η υποστήριξη που μου δίνει» εξήγησε ο ηθοποιός. «Νιώθω σύζυγος, πατέρας και φίλος πρώτα, και μετά σαν κάποιος που έχει Πάρκινσον» ανέφερε. Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: «Τα παιδιά μου είναι πλέον ενήλικες», εξήγησε ο Μάικλ Τζ. Φοξ. «Ποτέ δεν έκρυψα την ασθένειά μου, αλλά τώρα πραγματικά μπορώ να μιλάω καθαρά».

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ
Ο Μάικλ Τζ. Φοξ μαζί με τη σύζυγό του © EPA/ DAVID SWANSON

Πληροφορίες από Page Six

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ