Κινηματογραφος

Ο Τζέισον Μομόα γδύθηκε και έμεινε σχεδόν γυμνός σε συνέντευξη (βίντεο)

Άναυδος ο Τζίμι Κίμελ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζέισον Μομόα: Έμεινε σχεδόν γυμνός στον Τζίμι Κίμελ

Ο «Aquaman» βρέθηκε καλεσμένος στο talk show του Τζίμι Κίμελ και καθώς οι δυο άνδρες μιλούσαν, ο Μομόα διέκοψε τη συνέντευξη, σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να αφαιρεί τα ρούχα του.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει σχεδόν γυμνός, φορώντας μόνο το ίδιο ρούχο που είχε τη μέρα του ψαρέματος, με τους γλουτούς να αποκαλύπτονται. Ο παρουσιαστής χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσει τι συνέβη και αμέσως ξέσπασε σε γέλια, κάνοντας... αέρα στον εαυτό του.

O Μομόα μίλησε για την ταινία «Slumberland» τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο του σε οικογενειακή κωμωδία. Ήταν επίσης η πρώτη φορά που συνεργάστηκε με έναν παιδικό ηθοποιό. "Ο Μάρλοου Μπάρκλεϊ είναι καταπληκτικός", δήλωσε για τον νεαρό συμπρωταγωνιστή του. "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα δει τι κάνει αυτό το μικρό κορίτσι. Κλέβει την παράσταση". Στο Slumberland, ο Μομόα υποδύεται τον Φλιπ"έναν εκκεντρικό παράνομο με αποστολή να βοηθήσει ένα νεαρό κορίτσι να ταξιδέψει μέσα από τα όνειρα και να ξεφύγει από τους εφιάλτες, με την ελπίδα να ξανασμίξει με τον πατέρα της", σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της πλοκής.

Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Φράνσις Λόρενς (The Hunger Games) και στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Κάιλ Τσάντλερ (πιθανότατα ως σκληρός αλλά υποστηρικτικός πατέρας) κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου.