Κινηματογραφος

Ο Γιάννης Σμαραγδής διαψεύδει την είδηση που θέλει τον Ντάνο ως Αλέξανδρο Υψηλάντη σε ταινία του

«Πρόκειται για μια απρεπή πράξη» λέει ο σκηνοθέτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Με θλίψη αλλά και κατάπληξη διαβάσαμε οτι τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη, θα υποδυθεί ο Γιώργος Ντάνος Αγγελόπουλος»
Γιάννης Σμαραγδής © NDP

Γιάννης Σμαραγδής: Fake news χαρακτηρίζει την είδηση που θέλει τον Ντάνο σε ταινία του

Εκνευρισμένος φαίνεται ότι είναι ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον νικητή του πρώτου #SurvivorGR, Γιώργο Αγγελόπουλο, να είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια. Η εταιρία παραγωγής απέστειλε μακροσκελή ανακοίνωση για το θέμα στο #Secret της εφημερίδας #Παραπολιτικά.


Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία παραγωγής:

«Με θλίψη αλλά και κατάπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα σε διάφορα sites ότι για την ταινία #Καποδίστριας, που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, με παραγωγό την «Αλέξανδρος Φιλμ», τον ρόλο του μεγάλου ήρωα της εθνικής μας παλιγγενεσίας, που θυσιάστηκε για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, του Αλέξανδρου Υψηλάντη, θα υποδυθεί ο πρώην παίκτης του #SurvivorGR Γιώργος Ντάνος Αγγελόπουλος.

Όπως ο καθένας μπορεί να φανταστεί, πρόκειται για fake news και στη χειρότερη περίπτωση μια απρεπή πράξη του εμπλεκομένου. Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον ρόλο του ήρωα Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει ήδη επιλεγεί από τον σκηνοθέτη Έλληνας ηθοποιός μεγάλης κλάσης.

Ο πρωταγωνιστής και τα κεντρικά πρόσωπα θα είναι Άγγλοι ηθοποιοί και θα πλαισιωθούν από σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς. Η ταινία θα είναι στα αγγλικά και τα ελληνικά, δηλαδή θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της ταινίας μας #ElGreco, που έχει το αξεπέραστο ρεκόρ των 1.200.000 θεατών και πολλά διεθνή βραβεία». Για τον Ιωάννη Καποδίστρια έχει πει: Δεν είναι μόνο ο καλύτερος κυβερνήτης μετά τους αρχαίους Έλληνες, αλλά η πιο αγαθή, άδολη και ανιδιοτελής προσωπικότητα των νεότερων ελληνικών χρόνων.

Και, κυρίως, είναι -δεν λέω “ήταν”- ένας βαθύτατος φορέας του ελληνικού αισθήματος, που εμπεριέχει τους αρχαίους Έλληνες και τη στάση της ζωής τους, αλλά ήταν και είναι βαθύτατος πιστός της ελληνικής Ορθοδοξίας, που εμπεριέχει ελευθερία.

Θέλω να πιστεύω ότι η ταινία θα συμβάλει στο να επιταχυνθεί η αγιοποίηση αυτού του ξεχωριστού ανθρώπου, γιατί είναι πρότυπο, που μόνο το καλό έπραξε και έδειξε πώς πρέπει να είμαστε εμείς, οι Έλληνες, αύριο, με πίστη και αγάπη για τους άλλους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.