Ελλαδα

Σμαραγδής κατά Ντάνου: «Προσπάθησαν να τον επιβάλλουν για να παίξει τον Υψηλάντη»

«Τα παιχνίδια αυτά μακριά από τις ταινίες μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Με θλίψη αλλά και κατάπληξη διαβάσαμε οτι τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη, θα υποδυθεί ο Γιώργος Ντάνος Αγγελόπουλος»
Γιάννης Σμαραγδής © NDP

Ο Γιάννης Σμαραγδής κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου - Η συμβουλή του στον πρώην νικητή του Survivor

O Γιάννης Σμαραγδής αναφέρθηκε στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια αλλά και στις φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, να αναλαμβάνει τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη.

«Πριν από 3 χρόνια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει στο γραφείο μου με μια φίλη μου δημοσιογράφο για να τον συμβουλεύσω για την υποκριτική. Του είπα να πάει να διορθώσει τη φωνή του, γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε, αυτός έκανε διάφορες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, τηλεφωνικές και κάποια μηνύματα στα οποία δεν ανταποκρίθηκα με κανένα τρόπο. Ο σκηνοθέτης δεν κάνει μαθήματα υποκριτικής στους ηθοποιούς» ανέφερε αρχικά ο σκηνοθέτης.

Ακολούθως, σχολιάζοντας τις φήμες που θέλουν τον Ντάνο να συμμετέχει στην ταινία του τόνισε πως «όταν βγήκε αυτό το δημοσίευμα, πήρα τη δημοσιογράφο και της είπα "Τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να βγει να το διαψεύσει". Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ακριβώς τι να γράψει. Δεν το έκανε».

«Μετά πήρα τηλέφωνο αυτό που λέει ότι είναι ο διανομέας και μετά αποσύρθηκε και του λέω "Εσύ το έχεις κάνει". Και μου είπε: "Το είπα σε μια δημοσιογράφο φίλη μου, αλλά δεν είπα εγώ να παίξει τον Υψηλάντη". Του είπα να βγει να τα πει αυτά. Όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά μου είπε: "Εάν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι". Και του είπα μια κουβέντα που λέμε στην Κρήτη… Και μου έκλεισε το τηλέφωνο» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σμαραγδής συμπλήρωσε για τα δημοσίευματα που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν στη συμμετοχή του Ντάνου: «Όταν βγήκε αυτό το δημοσίευμα, πήρα τη δημοσιογράφο και της είπα "Τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να βγει να το διαψεύσει". Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ακριβώς τι να γράψει. Δεν το έκανε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.