Κινηματογραφος

Halloween στην Αθήνα: 6 κλασικές ταινίες προβάλλονται σε διαδραστικό σινεμά

Εσύ έχεις πάρει μέρος ποτέ σε horror ταινία;

labrini-trougkou.jpg
Λαμπρινή Τρούγκου
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cinema Alive Presents: “Horror Things” The Ultimate Drive-in Horror Experience

Horror Things by Cinema Alive: το διαδραστικό σινεμά επιστρέφει στις 21-23 και 28-30 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” με δυνατότητα drive-in παρακολούθησης

Τo Halloween δεν είναι μια ελληνική γιορτή.Δεν είναι λίγοι βέβαια οι φανατικοί υποστηρικτές του που το γιορτάζουν κάθε χρόνο. Για κάποιους αποτελεί απλά μια ακόμη ευκαιρία να ντυθούν αποκριάτικα και να βγουν έξω. Ωστόσο, μια drive-in horror εμπειρία σε ένα διαδραστικό σινεμά με θέμα το Halloween μπορεί να φανεί ενδιαφέρουσα ακόμη και για εκείνους που απορρίπτουν την αμερικάνικη γιορτή.

To Horror Things στο Lunar Space Athens είναι το διαδραστικό cinema που πάντα ήθελες να ζήσεις

Αν μικρός έσβηνες τα φώτα, έκλεινες τα παντζούρια και έφτιαχνες ατμόσφαιρα, για να δεις την αγαπημένη σου ταινία τρόμου, τότε το Horror Things που έρχεται στον Lunar Space Athens μπορεί να σε εξιτάρει. Ενώ το Halloween πλησιάζει, το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο και ίσως καταφέρει να ξυπνήσει κάποιους από τους σκοτεινούς σου φόβους.

Το Horror Things επέστρεψε σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, ανανεωμένα jump scares, σύγχρονα ειδικά εφέ

Καθώς το Cinema Alive πέρυσι μετρούσε 4 sold out προβολές, επέστρεψε αυτή την χρονιά  με 6 παραστάσεις, 40 ηθοποιούς και ανιματέρ, σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, ανανεωμένα jump scares, σύγχρονα ειδικά εφέ και, φυσικά, θεματικά cocktail και μενού.

Το Horror Things επέστρεψε σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, ανανεωμένα jump scares, σύγχρονα ειδικά εφέ

Έρευνες υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι αγαπούν τις ταινίες τρόμου επειδή, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος της ταινίας, έχουν μια αίσθηση ολοκλήρωσης και κυριαρχίας σε σχέση με την απειλή που έχουν βιώσει. Η εμπειρία αυτή, μάλιστα, τους δίνει αυτοπεποίθηση για να χειριστούν άλλες αγχωτικές καταστάσεις.

Το Horror Things επέστρεψε με 6 παραστάσεις,  40 ηθοποιούς και ανιματέρ, σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ

Η ιδέα του Cinema Alive, που κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας, μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου. Την ίδια στιγμή, οι έξι κλασικές ταινίες που επέλεξε το Cinema Alive, είναι από μόνες τους απολαυστικές, καθώς έχουν αφήσει η καθεμία την δική της ιστορία.
Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής:
21.10 Nightmare on Elm Street | Ο Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες
22.10 Annabelle: Creation | Annabelle: H Δημιουργία
23.10 Train to Busan | Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών
28.10 Poltergeist | Το Πνεύμα του Κακού
29.10 The Nun | Η Καλόγρια
30.10 Resident Evil: The Final Chapter

To Horror Things συμπεριλαμβάνει έξι εμβληματικές ταινίες που το Cinema Alive

Οι παραστάσεις Horror Things ανήκουν στην κατηγορία των Immersive Events, που είναι μια διεθνής τάση του 21ου αιώνα στον χώρο της ψυχαγωγίας. Η παραγωγή του Too Many Rules & Cinema Alive έκανε μια ωραία παραλλαγή στο όλο concept. Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες, είτε με ένα κανονικό εισιτήριο καθήμενων στην ειδικά διαμορφωμένη ζώνη, είτε με ένα εισιτήριο αυτοκινήτου (drive-in) με το οποίο μπορούν να δουν την ταινία και να ακούν τον ήχο μέσα από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου τους.

Horror Things by Cinema Alive: η απόλυτη εμπειρία διαδραστικού σινεμά επιστρέφει στην Αθήνα 21-23 και 28-30 Οκτωβρίου με την δυνατότητα drive-in παρακολούθησης

Συγχρόνως, με αυτό το εισιτήριο έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στο χώρο και πεζοί. To drive-in εισιτήριο είναι μια καλή ιδέα για πρωτότυπα ραντεβού ή απλά για να μπορέσει κανείς να σχολιάσει με άνεση την ταινία, χωρίς να ενοχλεί. Επιπλέον, η παράσταση περιλαμβάνει μια Horror διαδρομή, ένα Thriller Photobooth και άλλες εκπλήξεις.

Horror Things by Cinema Alive: η απόλυτη εμπειρία διαδραστικού σινεμά επιστρέφει στην Αθήνα 21-23 και 28-30 Οκτωβρίου με την δυνατότητα drive-in παρακολούθησης

Αν θα ήθελες και εσύ να δοκιμάσεις την εμπειρία του Horror Things, δεν έχεις παρά να αγοράσεις ένα εισιτήριο για τις διαθέσιμες παραστάσεις, που θα πραγματοποιηθούν στις 21-23 και στις 28-30 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.
Μάθε περισσότερα για το event εδώ.

Εισιτήρια: καθήμενοι 15€, Couples Car 30€ (μέχρι 2 άτομα / αυτοκίνητο), Full Car 40€ (μέχρι 5 άτομα / αυτοκίνητο)
Προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η παράσταση τελειώνει στις 00:30.
Η είσοδος απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 16 ετών, σε άτομα με καρδιακά προβλήματα, επιληψία και σε εγκυμονούσες.
DJ Set by
ThinKarma

Το πρόγραμμα του Horror Things

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ