Κινηματογραφος

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Black Adam»

Ο Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στη νέα περιπέτεια του Κολέτ - Σερά

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Dwayne Johnson στην ταινία «Black Adam»

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Black Adam» στα Village Cinemas The Mall.

Η περιπέτεια δράσης «Black Adam» έρχεται από τη New Line Cinemaμε πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον. Η πρώτη ταινία που εξερευνά την ιστορία του υπερήρωα της DC έρχεται στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του Χάουμε Κολέτ-Σερά (Περιπέτεια στη Ζούγκλα”)Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεώνκαι η άμεση αιχμαλωσία του – ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει.

BLACK ADAM - teaser trailer (greek subs)

Ο Τζόνσον έχει στο πλευρό του τους Άλντις Χοτζ (City on Hill”, “Μια βραδιά στο Μαϊάμι...”) στο ρόλο του HawkmanΝόα Σεντίνεο (Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα”) στο ρόλο του Atom Smasher, Σάρα Σάχι (Sex/Life”, “Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ 3”) στο ρόλο της AndriannaΜαρβάν Κενζάρι (Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές”, “Η Μούμια”) στο ρόλο του IshmaelΚουιντέσσα Σουίντελ (Voyagers”, “Trinkets”) στο ρόλο της CycloneΜπόντι Σαμπόνγκι (Million Little Things”) στο ρόλο του Amon και τον Πιρς Μπρόσναν (σειρές ταινιών Mamma Mia!"και James Bond”) στο ρόλο του Dr.Fate.

Σκηνή από την ταινία «Black Adam»

Ο Κολέτ-Σερά σκηνοθέτησε σε σενάριο των Άνταμ Στίκιλ, Ρόρι Χέινς και Σόραμπ Νοσιρβάνι, σε μία ιστορία των Άνταμ Στίκιλ, Ρόρι Χέινς και Σόραμπ Νοσιρβάνι, βασισμένο στους DC χαρακτήρες. Δημιουργοί του Black Adam είναι οι Μπιλ Πάρκερ και Τ. Κ. Μπεκ. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Μπο Φλιν, Ντουέιν Τζόνσον, Χίραμ Γκαρσία και Ντάνι Γκαρσία μαζί με τους Ρίτσαρντ Μπρένερ, Γουόλτερ Χαμάντα, Ντέιβ Νουιτστάντερ, Κρις Παν, Έρικ ΜακΛέοντ, Τζέοφ Τζονς και Σκοτ Σέλντον. 

Το Black Adam” έρχεται στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου του 2022 από τη Warner Bros.Pictures

Σκηνή από την ταινία «Black Adam»

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για λόγους ασφαλείας των πνευματικών δικαιωμάτων της ταινίας BLACK ADAM ενόψει της παγκόσμιας κινηματογραφικής της πρεμιέρας, με την έναρξη της προβολής τα κινητά σας τηλέφωνα θα χρειαστεί να παραμείνουν απενεργοποιημένα και εντός της σφραγισμένης συσκευασίας που θα σας δοθεί κατά την είσοδό σας στην αίθουσα. Καταρτισμένο προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκεται στο χώρο κάνοντας χρήση εξοπλισμού νυχτερινής θέασης για την αποτροπή βιντεοσκόπησης και φωτογράφησης του προβαλλόμενου περιεχομένου. Μπορείτε να δημοσιεύσετε στα social media σας, περιεχόμενο από τα trailers και το αποκλειστικό σποτ πριν ή μετά την προβολή της ταινίας. Στην περίπτωση που γίνει αντιληπτή οποιαδήποτε απόπειρα χρήσης κινητού μόλις αρχίσει η προβολή της ταινίας, βάσει πρωτοκόλλου ασφαλείας πνευματικών δικαιωμάτων, θα σας ζητηθεί να σβήσετε το σχετικό υλικό και να αποχωρήσετε άμεσα από την αίθουσα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
TANWEER»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 
Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την avant-premiere της ταινίας «Black Adam», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 20:00 (με προσέλευση 19:45) στα Village Cinemas The Mall. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Black Adam» στο θέμα μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ