Κινηματογραφος

Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν συνεργάζονται ξανά στην ταινία «And»

Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η τέταρτη συνεργασία Γιώργου Λάνθιμου και Έμμα Στόουν - Η νέα ταινία με τίτλο «And» - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα.

Τις δυνάμεις τους ενώνουν για τέταρτη φορά στην καριέρα τους ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν, αυτή τη φορά για την ταινία «And». Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία «The Favourite», στη «Βληχή» και στην επερχόμενη ταινία «Poor Things».

Γιώργος Λάνθιμος και Ευθύμης Φιλίππου βρίσκονται πίσω από το σενάριο, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί ξανά στις ταινίες «Αστακός» και «Θάνατος του Ιερού Ελαφιού».

Τα γυρίσματα ξεκινούν τον επόμενο μήνα στη Νέα Ορλεάν με την Έμμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε, τον Τζέσι Πλέμονς και την Μάργκαρετ Κουάλεϊ που είναι μεταξύ των ηθοποιών που συμμετέχουν στην παραγωγή.

«Η συνεργασία με τον Γιώργο συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία στιγμή για εμάς στη Searchlight, και αυτό είναι ακόμη ένα πραγματικά πρωτότυπο έργο που ξεχωρίζει τη δουλειά του» δήλωσαν οι πρόεδροι της Searchlight, Ντέιβιντ Γκρινμπάουμ και Μάθιου Γκρίνσφιλντ. «Το να συνεργαστούμε ξανά με την Έμμα, τον Γουίλεμ, τον Τζέσι και τη Μάργκαρετ, καθώς και με την Element και την Film4 είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα».

Από την πλευρά τους, οι Εντ Γουίνι και Άντριου Λόου της Element Pictures, που θα είναι παραγωγοί στην ταινία τόνισαν πως «αυτή είναι η πέμπτη μας ταινία με τον Γιώργο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξανασυνδεθούμε για άλλη μια φορά με τη Searchlight και την Film4 σε αυτό το εξαιρετικό σενάριο του Γιώργου και του Ευθύμη. Ο Γιώργος έχει επιστρατεύσει ένα απίστευτο καστ και συνεργείο και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».