Κινηματογραφος

Από αγοραφοβία πάσχει ο ηθοποιός Zακ Έφρον

Οι φήμες για την αισθητική επέμβαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zακ Έφρον: Από αγοραφοβία πάσχει ο διάσημος ηθοποιός – Η μάχη με τον εαυτό του
Ζακ Εφρόν © Getty Images/Ideal Image

Zακ Έφρον: Από αγοραφοβία πάσχει ο διάσημος ηθοποιός.

Είναι από τους πιο προβεβλημένους ηθοποιούς της νεάς γενιάς του Χόλιγουντ. Ωστόσο τα βάρη της δημοσιότητας τον έκαναν να λυγίσει. Ο λόγος για τον Ζακ Έφρον (Zac Efron), τον πρωταγωνιστή ρομαντικών κομεντί, ο οποίος μίλησε για την κατάθλιψη στην οποία έπεσε όταν προετοιμάζονταν για τον ρόλο του στο Baywatch, αλλά και για τα διουρητικά που κατανάλωνε για να αποκτήσει ένα «στεγνό» σώμα όπως απαιτούσε ο ρόλος του.

Ο 35χρονος ηθοποιός, που στο παρελθόν κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ, μίλησε για ένα θέμα ταμπού: τις κρίσεις αγοραφοβίας από τις οποίες υποφέρει. «Απλώς δεν βγαίνω έξω», είπε ο Έφρον. «Άνθρωποι σε μεγάλες ομάδες πυροδοτούν την αγοραφοβία μου» πρόσθεσε.

Αν και ο Έφρον δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όπως επισήμανε το περιοδικό «Men’s Health», πολλές είναι οι διασημότητες που κατά καιρούς έχουν αποκαλύψει ότι υποφέρουν από αγοραφοβία, μεταξύ αυτών η Κιμ Μπέισινγκερ και ο Ντόνι Όζμοντ.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για τις φήμες που υπήρξαν το 2013 για αισθητική επέμβαση στο σαγόνι του, λέγοντας ότι τότε είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει το σαγόνι και έπρεπε να κάνει φυσικοθεραπείες για να αναρρώσει. «Αν άκουγα τη γνώμη των άλλων για μένα στο βαθμό που μπορεί να νομίζουν ότι κάνω, σίγουρα δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά» είπε ο Έφρον υποστηρίζοντας ότι δεν έκανε πλαστική στο σαγόνι του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ