Κινηματογραφος

Κρις Ροκ: Τι απάντησε στην πρόταση να παρουσιάσει τα Όσκαρ το 2023

Η χαρακτηριστική του παρομοίωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρις Ροκ: Τι απάντησε στην πρόταση να παρουσιάσει τα Όσκαρ το 2023
Ο Κρις Ροκ © ΕPA/Neill Hall

Κρις Ροκ: Η απάντηση στην πρόταση να παρουσιάσει τα Όσκαρ του 2023. 

O Kρις Ροκ είχε πρόταση από την Ακαδημία να επιστρέψει στη σκηνή των Όσκαρ το 2023. Την εν λόγω πρόταση απέρριψε παρομοιάζοντας την επιστροφή του στο σημείο όπου δέχτηκε το χαστούκι του Γουιλ Σμιθ με το να επιστρέφει σε μία σκηνή εγκλήματος.

Μέχρι που έφερε ως παράδειγμα την παγκόσμιας δημοσιότητας δίκη του Αμερικανού πρώην NFL παίκτη O.J. Simpson για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, Nicole Brown Simpson, και του φίλου της, Ronald Goldman στις 12 Ιουνίου του 1994. Το ζευγάρι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και η κοινή γνώμη παραμένει διχασμένη μέχρι σήμερα για το αν ο Simpson το έκανε ή όχι, αφού το πρώτο δικαστήριο (1995) τον αθώωσε παρά το ότι υπήρχαν πολλά ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του, ενώ, στο δεύτερο (1997), οι ένορκοι τον βρήκαν ομόφωνα ένοχο.

Έπειτα, ο Ροκ σχολίασε πως το να επιστρέψει στα Όσκαρ είναι σαν να ζητάς από τη Nicole Brown Simpson «να επιστρέψει στο εστιατόριο» όπου είχε ξεχάσει τα γυαλιά της το βράδυ του θανάτου της.

Μετά το συμβάν τον Μάρτιο στα Όσκαρ, ο Σμιθ απολογήθηκε και παραιτήθηκε από μέλος της Ακαδημίας την 1η Απριλίου 2022. Στις 8 Απριλίου, η Ακαδημία απέκλεισε τον ηθοποιό από τις τελετές απονομής των Όσκαρ των επόμενων 10 χρόνων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ