Κινηματογραφος

Oscars 2022: Ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock στη σκηνή

Άγνωστο αν πρόκειται για φάρσα ή αληθινό εκνευρισμό του ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oscars 2022: Ο Will Smith χτυπά τον Chris Rock
Oscars 2022: Ο Will Smith χτυπά τον Chris Rock © EPA

Oscars 2022: Ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock στη σκηνή μετά από αστείο για τη γυναίκα του - Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο.

Ένα περιστατικό που «πάγωσε» την αίθουσα στα Oscars 2022 έχει ως πρωταγωνιστή τον Will Smith. Ο ηθοποιός χτύπησε τον Chris Rock μετά από αστείο που έκανε για τη γυναίκα του, Jada Pinkett-Smith. 

Ο Chris Rock ανέβηκε στη σκηνή των Oscars 2022 για να παρουσιάσει βραβείο. Μεταξύ των αστείων που είχε ετοιμάσει ήταν και ένα για τη σύζυγο του Will Smith, Jada Pinkett-Smith, η οποία έχει ξυρισμένο κεφάλι. Ο Rock έκανε έναν παραλληλισμό με την ταινία «G.I. Jane» με τη Demi Moore. Παρότι οι παριστάμενοι γελούσαν, ο Will Smith σηκώθηκε από τη θέση του στο κοινό, πλησίασε τον Chris Rock και τον χτύπησε. 

Μάλιστα ο Smith αφότου επέστρεψε ήρεμος στη θέση του και φώναξε προς τον Chris Rock: «βγάλε το όνομα της γυναίκας μου από το γ****νο σου στόμα!».

Πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για μία στημένη φάρσα, ωστόσο, ο εκνευρισμός του Will Smith δεν άφησε πολλά άτομα από το κοινό παρά να πιστεύουν ότι το χτύπημα είναι αληθινό και το επεισόδιο δεν έγινε για να διασκεδάσει τα πλήθη.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ