Κινηματογραφος

Η Lady Gaga θα είναι η Χάρλεϊ Κουίν στο «Joker 2»

Το σχετικό teaser

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Lady Gaga επιβεβαιώσε τον ρόλο της στο «Joker: Folie à Deux». 

Πριν λίγα 24ωρα μάθαμε πως το «Joker: Folie à Deux», όπως θα είναι ο τίτλος της ταινίας, θα βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουμε 2 ακόμα χρόνια υπομονή για να δούμε στην μεγάλη οθόνη το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του αντιήρωα της DC. 

H Lady Gaga ανακοίνωσε χτες πως όντως θα πρωταγωνιστήσει ως μια εκδοχή της Χάρλεϊ Κουίν στην ταινία, και όλο αυτό το έκανε ανεβάζοντας ένα μικρό βίντεο στο twitter της το οποίο δείχνει της σιλουέτα του Φίνιξ και την δική της να χορεύουν στους ήχου του «Cheek to Cheek», πριν πέσει η ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Το κλασικό κομμάτι δεν μοιάζει μια τυχαία επιλογή. Η Lady Gaga το έχει ερμηνεύσει μαζί με τον Τόνι Μπένετ στο ομώνυμο άλμπουμ τους από το 2014.

Η ηρωίδα του σύμπαντος της DC είναι η ψυχίατρος του Arkham Asylum, η οποία, ερωτεύεται τον Τζόκερ και γίνεται συνεργός του. 

Η πρώτη ταινία συγκέντρωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο διεθνές box office και 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, αποσπώντας 2 Χρυσά Αγαλματίδια: αυτό του Α’ Ανδρικού Ρόλου (Χοακίν Φίνιξ) και Πρωτότυπης Μουσικής (Χίλντουρ Γκουντναντότιρ).