Κινηματογραφος

Η «original» MILF του «American Pie» αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με 200 άνδρες

Η γνωστή ως «μαμά του Στίφλερ»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζένιφερ Κούλιτζ: Η αποκάλυψη της «original MILF» του American Pie.

Η Τζένιφερ Κούλιτζ έγινε η αυθεντική MILF, όταν ο όρος επινοήθηκε από τον συμμαθητή του έφηβου γιου της στην ταινία American Pie. Έτσι, η σταρ κατάφερε και έγινε γνωστή εν μία νυκτί από τον «τίτλο» που κέρδισε και παραδέχτηκε πως μετά την επιτυχία της είχε μία «πολύ έντονη σεξουαλική ζωή, με περισσότερους από 200 παρτενέρ».

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι η διασημότητα που απέκτησε επεκτάθηκε πέρα ​​από τις επιτυχίες που είχε στο κρεβάτι της και στην ευρύτερη κινηματογραφική βιομηχανία. Ξαφνικά, άνθρωποι που δεν την ήξεραν άνοιξαν τις πόρτες τους, αναγνωρίζοντάς την.

Στη διάσημη ταινία πρωταγωνίστησε ως η μητριάρχης της οικογένειας Στίφλερ η οποία προσπάθησε να αποπλανήσει τον συμμαθητή του έφηβου γιου της Πόλ Φιντς. Η επιτυχημένη κωμωδία με το πλούσιο καστ ηθοποιών έφτασε στους κινηματογράφους το 1999 και απέφερε περισσότερα από 235 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το Box Office Mojo.

Η Κούλιτζ έπαιξε και στα σίκουελ της ταινίας, συμπεριλαμβανομένων των American Pie 2, American Wedding και American Reunion. Επιπλέον είχε βασικό ρόλο στη ρομαντική κομεντί The Broken Hearts καθώς και έναν μικρό ρόλο στην πετυχημένη σειρά «Friends».