Κινηματογραφος

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έξαλλος με την προοπτική της ταινίας «Drago»

Τι είπε για τον Ντόλφ Λούντγκρεν (Ιβάν Ντράγκο)

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σιλβέστερ Σταλόνε - Ντράγκο
Rocky IV © United Artists

Σιλβέστερ Σταλόνε: Αντιτίθεται στην προοπτική spinoff για τον Ιβάν Ντράγκο. 

Η διαμάχη που άνοιξε ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τον παραγωγό των ταινιών Rocky απέκτησε νέο κεφάλαιο και αφορά το franchise του Creed αλλά και το νεοανακοινωθέν spinoff με τον Ivan Drago, τον σοβιετικό αντίπαλο του στο Rocky 4. 

Και πάλι δημόσια μέσα από το Instagram λογαριασμό του, ο Sly κατακεραυνώνειτην spinoff ταινία που θα βασίζεται στον Drago και στην οποία δε θα συμμετέχει. 

«Μου ραγίζει ξανά η καρδιά...μόλις το έμαθα...Για ακόμη μια φορά, αυτό ο αξιολύπητος 94χρονος παραγωγός και τα εγωϊστικά άχρηστα, σαν αρπακτικά παιδιά του κατατρώνε ό,τι απέμεινε από το μεδούλι ενός ακόμη φοβερού χαρακτήρα που δημιούργησα. Σοβαρά ρε νυφίτσες πώς κοιτιέστε στον καθρέφτη;;; Ζητάω συγγνώμη από τους fans γιατί δεν ήθελα ποτέ να εκμεταλλευτούν τον Rocky έτσι για αυτή την απληστία (Greed)» 

Μερικές ώρες μετά όμως τροποποίησε αρκετά την ανάρτησή του προσθέτοντας ότι ούτε ο Ντόλφ Λoύντγκρεν του είπε κάτι για την ταινία Drago, δείχνοντας τον εκνευρισμό του: «Επίσης τρέφω μόνο σεβασμό για τον Dolph αλλά δεν μου είπε ποτέ τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη μου με τον χαρακτήρα που δημιούργησα για εκείνον!!! Οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ είναι πολυτιμότεροι από τον χρυσό».

Παρά το γεγονός ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει τα πνευματικά δικαιώματα για τον χαρακτήρα του Ρόκι Μπαλμπόα, δεν του δόθηκαν ποτέ credits ως παραγωγός. Όπως είχε πει στο παρελθόν, δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να τα αποκτήσει γιατί: «Υπήρχε ένα είδος επιχειρηματικού ηθικού κώδικα. Όχι όπως τώρα. Εκείνη την εποχή, δεν πείραζες τα φτερά της κότας με τα χρυσά αυγά».

Η σειρά Rocky αποτελείται σήμερα από έξι ταινίες. Οι αρχικές πέντε, όλες γραμμένες από τον Σταλόνε και τρεις από τις οποίες σκηνοθετήθηκαν από τον ίδιο, κυκλοφόρησαν μεταξύ 1976 και 1990- ο Σταλόνε έγραψε και σκηνοθέτησε επίσης το Rocky Balboa, το οποίο κυκλοφόρησε το 2006. Ο Σταλόνε ήταν παραγωγός στις spin-off ταινίες Creed: ήταν υποψήφιος για Όσκαρ καλύτερου δεύτερου ανδρικού ρόλου για την ταινία Creed του 2015, ενώ έχει πιστωθεί ως σεναριογράφος στην ταινία Creed II, η οποία κυκλοφόρησε το 2018. 

Σε συνέντευξή του στο Variety το 2019, ο Σταλόνε είχε παραπονεθεί για το γεγονός ότι δεν είχε μετοχική συμμετοχή στο franchise, λέγοντας: «Ήταν σοκαριστικό το γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ, αλλά μου είπαν: "Έι, πληρώθηκες, οπότε γιατί παραπονιέσαι;" Ήμουν έξαλλος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ