Κινηματογραφος

Θάνατος Ρέι Λιότα: Τα μηνύματα των Μάρτιν Σκορτσέζε και Ρόμπερτ ντε Νίρο

«Θα είμαι πάντα περήφανος για τη δουλειά που κάναμε μαζί σε αυτή την ταινία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρέι Λιότα
Ρέι Λιότα - Ρόμπερτ ντε Νίρο © ΕPA Pool

Ρέι Λιότα: Μάρτιν Σκορτσέζε και Ρόμπερτ ντε Νίρο αναφέρθηκαν στον θάνατο του πρωταγωνιστή του «Goodfellas».

Toν θάνατο του γνωστού ηθοποιού Ρέι Λιότα σε ηλικία 67 ετών σχολίασαν με δηλώσεις τους τόσο ο σκηνοθέτης της κλασσικής ταινίας «The Goodfellas» Μάρτιν Σκορτσέζε όσο και συμπρωταγωνιστής του Ρόμπερτ ντε Νίρο. 

Μιλώντας στο People, ο οσκαρικός σκηνοθέτης δήλωσε «Είμαι απολύτως σοκαρισμένος και συντετριμμένος από τον ξαφνικό, απροσδόκητο θάνατο του. Ήταν τόσο μοναδικά προικισμένος, τόσο περιπετειώδης, τόσο θαρραλέος ως ηθοποιός. Το να παίξεις τον Χένρι Χιλ στο Goodfellas ήταν μια δύσκολη αποστολή, επειδή ο χαρακτήρας είχε τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές, τόσα πολλά περίπλοκα στρώματα, και ο Ρέι ήταν σχεδόν σε κάθε σκηνή ενός μεγάλου, σκληρού γυρίσματος. Με εξέπληξε απόλυτα και θα είμαι πάντα περήφανος για τη δουλειά που κάναμε μαζί σε αυτή την ταινία. Η καρδιά μου συμπάσχει με τους οικείους του και πονάει για την απώλειά του, πολύ νωρίς». 

«Λυπήθηκα πολύ όταν έμαθα για τον θάνατο του. Είναι πολύ νέος για να μας αφήσει», δήλωσε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο από την πλευρά του.

Η Λορέν Μπράκο, η οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Λιότα στο Goodfellas, δήλωσε ότι «εντελώς συντετριμμένη» από την είδηση του θανάτου του. «Μπορώ να βρίσκομαι οπουδήποτε στον κόσμο & οι άνθρωποι θα έρθουν και θα μου πουν ότι η αγαπημένη τους ταινία είναι το Goodfellas», δήλωσε μέσω Twitter.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ