Κινηματογραφος

Σαρλίζ Θερόν για Τομ Χάρντι: Δεν ένιωθα ασφαλής στα γυρίσματα

Για την ταινία «Mad Max: Fury Road»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαρλίζ Θέρον: Οι ομηρικοί καυγάδες με τον Τομ Χάρντι
Τζορτζ Μίλερ-Σάρλιζ Θερόν-Τομ Χάρντι © Getty Images/Ideal Image

Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε δημόσια για τη δύσκολη συνεργασία με τον συμπρωταγωνιστή της Τομ Χάρντι στα γυρίσματα της ταινίας «Mad Max: Fury Road».

Παρότι το «Mad Max: Fury Road» ήταν από όλες τις απόψεις μια επιτυχημένη ταινία καθώς συγκέντρωσε σχεδόν 375 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και 10 υποψηφιότητες Όσκαρ (κέρδισε 6 αγαλματίδια), υπήρξαν σημαντικά προβλήματα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. 

Η Σαρλίζ Θερόν, η οποία υποδύθηκε τη Φουριόζα στην ταινία του Τζορτζ Μίλερ από το 2015, δήλωσε ότι φοβόταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αποκαλύπτοντας όσα συνέβησαν στα πλατό σε μια συνέντευξη στον Κάιλ Μπουχάναν για το νέο του βιβλίο «Blood, Sweat and Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road». 

«Βρισκόμουν σε λειτουργία επιβίωσης, φοβόμουν πολύ. Έφτασα σε σημείο όπου η κατάσταση είχε ξεφύγει. Δεν ένιωθα ασφαλής. Δεν θέλω να ξανασυζητάω καταστάσεις, αλλά προέκυψε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή όπου τα πράγματα δυσκόλεψαν ανάμεσα σε μένα και στον Τομ» είπε η Θερόν. «Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που τα καταφέραμε σε αυτό που κάναμε κι επίσης έχω μία μικρή τρύπα στο στομάχι. Υπάρχει μία σωματική ανάμνηση, ένα είδος τραύματος που συνδέεται με τα γυρίσματα της ταινίας, το οποίο για μένα είναι ακόμη εκεί» τόνισε για τα προβλήματα που είχε η συνεργασία με τον Τομ Χάρντι, 

Η Ρόζι Χάντινγκτον - Γουάιτλι είχε πει ότι «υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δύο και ότι έχουν εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις στον τρόπο που δουλεύουν» ενώ η  Ζόε Κράβιτζ είχε τονίσει ότι και οι δύο είχαν στιγμές απογοήτευσης και ότι ο Χάρντι ξεσπούσε κυρίως στον σκηνοθέτη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ